hvor du finner vekten overvåkere skalaer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-15
Veiing selv konsekvent kan oppmuntre vekttap. Ifølge New England Journal of Medicine, som rapportert av Consumer Reports, "Dieters som tok affære når skalaen klatret mer enn 3 pounds var 82 prosent større sannsynlighet for å holde vekten nede enn de som var mindre årvåken. "

Weight Watchers, det populære vekttap program, selger flere typer skalaer, så vel som andre vekttap verktøy. Dens skalaer har noen funksjoner ikke er tilgjengelig på noen andre badevekt

Typer

Weight Watchers skalaer, laget av Conair, er digitale og har lang levetid lithium batterier. Skalaene alle veier du, selvfølgelig, men det finnes modeller som sporer vekten din med minne for mer enn én bruker, og som måler kroppsfett, vann, beinmasse og BMI. Noen er brede platformed og andre som er lav profil for enkel oppbevaring. Noen modeller kommer med en bæreveske.

Forhandlere

Forskning alle typer skalaer for å bestemme de funksjonene du ønsker i din nye vekt Watcher skalaer. Få modellnummeret på omfanget av ditt valg og plassere den i søkeboksen på en søkemotor for å finne den beste prisen. Det er enda en måte å få skala gratis.

Du kan kjøpe Vekt Watcher vekter online på Northshore Care Supply (http://www. northshorecare. com) som hevder det er ekspert i vekt skalaer. Seks modeller av WW skalaer, blant annet en med en 400-lb kapasitet, er oppført på nettstedet.
Scale-IT (http://www. scale-it. com) reklamerer seg som den beste kilden for høy kapasitet skalaer. Nettstedet sitt har sju modeller.
Target (http://www. target. com) har Weight Watchers skalaer i butikken og sju modeller på Internett.
Amazon (http://www. amazon. com) tilbyr skalaer og anmeldelser av hver modell.
Walmart (http://www. walmart. com) lister sju modellene på nettet, men viser kun én tilgjengelig i en Walmart butikk. Kjøp fra nettstedet kan sendes hjem til deg eller til nærliggende rabatt sentrum

For å få en skala fri fra Weight Watchers, samle etiketter fra Vekt Watcher produkter og delta i den utrolige Rewards programmet på http. : //www. wwincrediblerewards. com /.

Expert Insight

Folk som kjøpte Weight Watchers skala gjennom Amazon enten elsker det eller hater det. Klager sentrum rundt batterilevetid, selv om produktet kommer med et langt liv litium batteri, vanskeligheter med å slå på vekten, og unøyaktige målinger.

De som elsker det fantasere om nøyaktighet og konsistens i målingene, evnen (i enkelte modeller) til å ha en avlesning i tidels et pund, og design.

Hensyn

Priser på Weight Watcher vekter varierer og det lønner seg å shoppe rundt. Noen skalaer er mer enn du trenger. Hvis du ikke er teknisk kyndige, kan en skala med for mange digitale funksjoner skal være en sløsing med money. There er mange modeller i vekt Watcher /Conair linje, sammenligne de funksjonene du ønsker og være sikker på at du bestiller riktig modell online.

Modeller

Studier den aktuelle modeller for Weight Watcher skalaer å velge det produktet som passer dine behov.

WW skalaer kommer i modeller som har en 400-lb kapasitet, som viser mange vekter for inntil 4 brukere, som måler vekt, kroppsfett, vann, beinmasse og BMI og har en fargekodet avlesning angir om nivåene er over, under eller ved normal. Andre modeller har lyse lettleselig, mikroprosessorer for å styre nøyaktighet, lettleselig i stort antall. Det er enda en modell som er "juksemaker bevis. " Og det er en modell som bare forteller deg hva du veier.


Previous:nothing Next:hvordan å øke muskelmasse med kosttilskudd

Relaterte artikler


 • Totalt renser av blodårer vener og hjerte
 • hvorfor er karbohydrater bra?
 • anti inflammatorisk urter for vekttap
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • helsemessige fordelene ved blåbær juice
 • instruksjoner for et balansert kosthold
 • ACIA bær detox
 • vitaminer for å hjelpe deg å se og føle deg yngre
 • mat kilder til polyphenol
 • eple cider vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com