hvordan å erobre mat avhengighet

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-28
Anoreksi, bulimi, og tvangsmessig overspising er alle typer mat avhengighet. Anorexics begrense deres matinntaket å holde fra å få noen vekt, mens Bulimikerne spiser store mengder mat og deretter kaste opp for ikke å få noen vekt. Og tvangsmessig eater vil skjule mat og spise i hemmelighet, eller ikke spiser hele dagen og så overstadig på et stort måltid. Årsaken til alle 3 av disse spiseforstyrrelser omtales som mat avhengighet.
Mat misbrukere har et urealistisk forhold til mat. Til noen med en spiseforstyrrelse som anoreksi, er maten deres fiende, fordi det gjør dem fete. Men det er bare deres forvrengt kroppsbilde av seg selv. Når de ser i speilet, ser de ikke at de er noe annet enn skinn og bein, er deres syn forvrengt, slik at de ser seg selv som fett. Det er ikke ekte. Det er ingenting galt med kroppen, er vi laget vakre akkurat slik vi er. Vi trenger bare å lære å se det.
Det er helsemessige bekymringer knyttet til mat avhengighet også. Personer med anoreksi er i fare for alvorlig underernæring, hår og bein tap, og med død. Personer med bulimi er i risiko for skade på mageslimhinnen og spiserøret, problemer med magen kronglete, og alvorlig underernæring.
Hvordan gjorde vi blitt så desillusjonerte når det gjelder å spise og vårt forhold til mat? Mediene, TV og magasiner male et bilde av et lykkelig liv, hvis en størrelse 2 som modellene på bildet. Svært tynne kvinner iført sexy klær poserer med en kjekk fyr, er det hver jentene hemmelig drøm. For å være slank, vakker og få fyren i drømmene hennes. Men dette er en urealistisk visjon av lykke.
Så hvordan begynner vi gjøre for å bryte denne syklusen og erobre vår mat avhengighet. Ved å endre måten vi føler om oss selv og våre kropper. Lære å elske oss selv akkurat slik vi er. Og utvikle sunne spisevaner. ! Ingen flere sulter, ikke mer binging og ikke mer vekter
en.
Se på deg selv ærlig i speilet.
Ikke sammenligne deg selv til noen andre, se på speilbildet ditt i speilet. Hva liker du om deg selv? Lag en liste over alle tingene du liker ved deg selv.
To.
Kast bort skala!
Hvor mye du veier ingen rolle. Din totale kroppsvekt inkluderer blod, muskler, vev organer og vann. Ikke bry deg om hva du veier, fokusere på å gjøre deg sunn. Mat er ikke din fiende. Du trenger næring for kroppen å være sunn og for hud og hår til å vokse skikkelig.
Tre.
Lær om ernæring og hvordan kroppen bruker maten som brensel.
Stedet lese etiketter for fett og kalorier, lese etiketter for kalsium og jern og vitamin-innhold. Finn ut hvilken mat som er bra for deg, og hvilke som skal begrense, som fast food og sukker.
Fire.
Når du vet litt om ernæring, ditt syn på mat endringer og forhåpentligvis din syn på deg selv vil endres. Få et sunt nivå av daglig mosjon ved å gå og nyte aktiviteter. Ta en sunn matbit og en tur i parken. Noen sunne snacks som er bra for deg er;. . . Granola barer, rosiner, nøtter og frukt
5
Mediter i noen minutter hver dag
Bare sitter stille med øynene lukket i 10 minutter daglig. Visualiser deg selv å gjøre de tingene du elsker, være lykkelig, og selv gjøre ting med noen du elsker. Endre interne syn på deg selv tar tid. Det vil ikke skje over natten, må vi omprogrammere vår tenkning og måten vi ser oss selv.
6.
Oppsummering!
1. List ting du liker om deg selv, som din favoritt-funksjonen.
2. Learn om ernæring. Bli kvitt skalere, eller i det minste legge det bort for nå.
3. Eat sunn mat og få litt god trening. Gå i parken, shopping og andre aktiviteter er typer av fysisk trening.
fire. Ta noen minutter av gangen for deg selv hver dag for å roe ned nervene og se deg selv som lykkelige og nyter livet.

Tips og advarsler


 • Compulsive spise, Bulemia og Anorexia er all mat avhengighet. Hver på sin måte. Disse mat avhengighet begrense oss i å leve normale liv. Vi må alle bestemme hva som er riktig for oss, ikke følger hva mediene sier om hvordan du bør se. Følg ditt hjerte og bli frisk!


 • Previous:nothing Next:raske dietter for kvinner

  Relaterte artikler


 • spaghetti squash ernæring
 • alle protein dietter
 • acid-aske dietter
 • raske dietter for kvinner
 • gjør linfrø fart på stoffskiftet?
 • triks og hemmeligheter til raskt vekttap
 • diett for mage fett
 • nyre rensing mat
 • normale pH-verdier i mennesker
 • hvordan tenåringer spiser sunt i dag
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com