hvordan å kurere halloween sukker cravings

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-04
Halloween og godteri ser ut til å gå hånd i hånd. Sukker er en avhengighet akkurat som koffein, nikotin og til og med ulovlige rusmidler. Den dårlige ting om det er, når kroppen din er avhengig, må sukkeret å få søtere og søtere hver gang for å hjelpe deg å få kanten av. For eksempel, hvis du starter med frukt, vil du finne at å være søt. Når du er introdusert til godteri, du ikke lenger finne frukt søt og det kan begynne å smake bittert til deg. Her er noen tips for å hjelpe deg å kurere din Halloween sukker cravings.
en
Spis i rute og har tenkt å ha sunn mat hver 3-4 time. . . Planlegging for ernæringsmessig balansert mat du får mer fornøyde og mindre tilbøyelig til å ta et høyt sukker erstatning.
To.
Delta i aktiviteter som frigjør serotonin. Dette kan være gjennom daglig trening og avslapping teknikker. Folk i stressende situasjoner også har høye nivåer av adrenalin, noe som utløser behovet for energi. Mange i den situasjonen nå for sukkerholdig snacks å fylle det behovet, og også, utgivelser sukker korte utbrudd av serotonin, noe som gjør oss glade, men også, forsvinner raskt. Dette fører da til en høyere behov for sukker til å nå det samme nivået igjen. Fikse kosthold og mosjon regime kan lindre dette.
Tre.
Detox. Dette kan være vanskelig for noen, men de mindre sukker du spiser, jo mindre du trenger det.
Fire.
Ha sunn mat på hånden og rense pantry av alle sukker laden matvarer. Hvis det er vanskeligere å få dem, vil det være lettere å lette din sukker cravings.
Fem.
Din sukker craving kan også være psykologiske, som for eksempel brukes til å spise dessert etter hvert måltid selv om det ikke er noen reell fysisk begjær. Hvis du synes dette er en psykologisk trigger, finne sunne alternativer til å erstatte det.
6.
Plan. Du vet at Halloween vil være full av godteri. Pass på at du spiser sunne måltider og sunn substitutter. Kontroller at du har detoxed før dato. Til slutt, sørg for at du fikk din daglige trening, og du vil være godt på vei til herding din Halloween sukker cravings.


Previous:nothing Next:hvordan man kan forebygge acidose naturlig med kosttilskudd

Relaterte artikler


 • 2200 calorie diabetiker diett
 • sunn kropp fett prosentpoeng for menn og kvinner
 • okulær ernæring
 • hvit te helsemessige fordeler
 • cholestorol redusere matvarer
 • ernæring av hvete bakterie
 • helsemessige fordeler av pistasjnøtter
 • å spise riktig mat for vekttap
 • karbohydrat syklus kosthold
 • hva er noen tarm rensing matvarer?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com