hvordan du behandler lavt blodsukker (hypoglykemi)

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-03
. Lær hvordan du effektivt behandle lavt blodsukker, økt energi, og leve sunt

Du trenger:.
Grønnsaker
Appelsinjuice eller oransje skiver.


en.
Hypoglykemi er en tilstand av ekstrem blodsukkeret. Du kan finne deg selv lei hele tiden, treg, humørsyk, sulten, eller på en mer ekstrem grad, opplever stølhet eller stivhet, svimmelhet, kropp skjelvinger, og manglende evne til å behandle tanker klart . . . men det er håp! Denne guiden vil lære deg hvordan å håndtere det samlede kostholdet på riktig måte, uansett alvorlighetsgrad. Først vil vi se på generell ernæring, vil vi diskutere hvert måltid, og til slutt, hva gjør du når blodsukkeret synker.
Riktig ernæring krever at vi ikke bare spiser sunn mat, men at vi spiser sunn prosenter av mat. De fleste er ikke klar over dette! Så hva gjør en sunt måltid se ut? Hvis du forestille hvert måltid som en plate, bør man halvparten av det plate være grønnsaker og greener som ikke er store karbohydrater (f. eks gulrøtter og poteter. ) Kun en fjerdedel av tallerkenen bør være karbohydrater, og en firedel protein. Uansett hva du drikker må telles i måltidet også (ja, et glass juice eller brus kommer til å telle som en carb!) Lar undersøke hvert måltid . . .
to.

Felles frokost-elementer er havregryn, appelsin juice, toast, frukt, eller pannekaker. Så sunt som disse kan virke, er problemet at folk flest er altfor vant til å konsumere store mengder karbohydrater, og hva disse gjør, er spike blodsukkeret, og kroppen går inn i overtid prøver å håndtere det. En time eller to senere, kan du oppleve en "krasj", som kan forlate deg trøtt, svimmel, svimmel, skjelven, eller tåkete i tanken.
En god frokost er høy i protein (egg er et utmerket valg. ) Hvis du ikke liker egg, som jeg ikke gjør det, finnes det andre alternativer. Min frokost kan omfatte ferske agurk eller selleri, salat greener, et par skiver med lav fett ost (for protein) eller usaltet nøtter (men ikke peanøtter. ) Jeg begrense karbohydrater til en brødskive eller et glass appelsinjuice dersom Jeg føler ikke at å drikke vann, men jeg kan ikke gjøre begge deler.
Disse tingene kan ikke synes å fylle på overflaten, men de ikke føre til at blodsukkeret til å pigge, og i prosessen, krever at du konsumere enda mer mat og sukker senere å komme seg fra en sukker krasj. Det tar litt tid for kroppen å tilpasse seg en livsstil endring som dette, men når det justeres, vil du begynne å virkelig føle seg bedre. Jeg selv hadde mer energi, ble min stemninger forbedret, og min immunsystem sterkere! Så, justere måltider til dine behov . . . hvis du trenger å spise mye, velger grønnsaker og proteiner til å levere energi.
Lunsj kan omfatte salater, grønnsaksupper, og smørbrød . . . hvis du velger å spise en sandwich, gjør det med bare ett stykke brød, og den vanlige mengden av kjøtt, grønnsaker og ost som du ville sette på en vanlig sandwich. . . Bare bruker mindre brød. Dette begrenser carb inntak. Et annet alternativ er lav carb wraps, noe som fungerer veldig bra. En av mine favoritt lunsjtid sider er tørket vegetabilske chips drysset med litt havsalt. Sjekk dagligvarebutikker for som eks.
Noen grønnsaker som fungerer godt for denne dietten inkluderer salat greener, løk, sopp, paprika, agurk, pickles, rosenkål, spinat blader, erter, asparges, og reddiker. Unngå for mange gulrøtter og poteter.
Vær forsiktig med å drikke energidrikker og brus, da disse spike blodsukker. Hvis du blir lei av vann, kan du blande litt av frukt juice til glitrende vann og det ville være en langt bedre valg.
Vegetabilske supper og salater fungere like godt med middag. Dampede grønnsaker er bra. Vær forsiktig med hvor mye ris, pasta og poteter du spiser, da disse felles middag elementene heve blodsukkeret.
Tre.
Uansett hvor godt du spiser, kan du fortsatt oppleve krasjer. Dette er en del av sykdommen. Det vil gi betraktelig bedre over tid med omsorg og tålmodig arbeid (i min erfaring, ble de mindre vanlige og mindre alvorlige,) som er grunnen til å spise riktig er viktig, men for de øyeblikkene når den ikke slipp, kan det hjelpe å bære en liten pakke appelsinjuice eller de oransje skive candies selger de på dagligvarebutikker og bensinstasjoner. Som hypoglycemics, vi må innse det faktum at noen ganger vår blodsukkeret kommer til å slippe. Prøv å bruke disse minimalt selv, og holde dem på hånden for nødhjelp eller når du er veldig opptatt og ikke kan stoppe og spise. Det bør bare ta omtrent to oransje skiver å ta med sukker tilbake til der den trenger å være. Vær forsiktig med å sette mer sukker i kroppen enn absolutt nødvendig, som sukker fører krasjer.
Lykke til! Med omsorg og tid, kan du føre et sunt, aktivt liv til tross for denne tilstanden. Det trenger ikke å definere deg. Du kan definere det, ved å spise riktig.


Previous:nothing Next:raske vekttap planer

Relaterte artikler


 • raskt vekttap hemmeligheter
 • hva er noen tarm rensing matvarer?
 • hvordan å trimme midjen i bare 24 timer
 • kosthold og tinnitus
 • ingen alkohol påvirker kolesterolet?
 • raskeste måten å miste vekt
 • hva som forårsaker svært høye jern nivåer?
 • fordelene av vitamin E for utslett
 • Totalt renser av blodårer vener og hjerte
 • matvarer uten jern
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com