hvorfor skal folk prøver å gå ned i vekt fjerne skinnet fra kylling?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-14
Prøver å gå ned i vekt? Fjern skinnet fra kylling før du koker det på en enkel måte å kutte kalorier og fett fra kostholdet ditt. Skinn kylling er en god kilde til magre proteiner, så mister huden kan du miste pounds og samtidig opprettholde et sunt kosthold

Fordeler

Chicken hud er en konsentrert kilde til mettet fett, kolesterol og kalorier, så ta den av din kyllingen før du koker det hindrer deg fra å ta i unødvendige kalorier.

Historie

Den allestedsnærværende beinfri, er skinless kyllingbryst et relativt nytt fenomen i amerikansk mat. For år, steilet gourmet kokker ved tanken på å fjerne de mest flavorful delen av fuglen, mens tradisjonelle hjem kokker ikke ville tenke på å kaste ut en velsmakende og mettende del av det de betalte for. Men som fedme steg raskt på 1990-tallet, amerikanerne så å kutte fett og kalorier, hvor de kunne for å gå ned i vekt, og skinn kylling ble født.

Fat

Samlet, er kylling veldig magert kjøtt, fullpakket med lean protein og lite fett. Med unntak for huden, det er. Chicken huden er høy i mettet fett og kolesterol-84 prosent av en kylling hudens kalorier kommer fra fett, noe som betyr at den har en høy kalori-til-size forholdet

Ta kyllingen huden å kutte. tilbake på kalorier og fett, men ikke legge mer kylling bare fordi du har tatt skinnet av. Husk, må du kutte kalorier for å gå ned i vekt, ikke bare erstatte lene kalorier for fet kalorier.

Kolesterol

Du bør være klar over at mens huden inneholder det meste av mettet fett i kylling, kjøttet fortsatt inneholder relativt høye nivåer av kolesterol. Høyt kolesterol kan gjøre trening til og miste vekt vanskeligere, i tillegg til å øke risikoen for hjertesykdom og hjerteinfarkt. Hvis du har høyt kolesterol, bør du begrense mengden av kylling og annet kjøtt du spiser til ett eller to porsjoner om dagen.

Hensyn

Du bør alltid vurdere avveininger knyttet til kosttilskudd valg for eksempel å fjerne huden fra kylling. En stor en er her smaken. Chicken hud er langt mer flavorful enn kjøtt, slik at du kan bli fristet til å spise mer skinn kylling å få den "kylling smak," gjør din calorie sparing ubetydelig. Som med alle vekttap dietter, må du nøye overvåke din del størrelser å unngå for mye kalorier.

Advarsel

skinn kylling har svært lite fett, og du kan bli fristet til å bruke mer olje ved tilberedning for å unngå stikke og å legge til smaken. Men selv vegetabilske oljer er essensielt rent fett, så du kan faktisk være å legge mer kalorier enn om du kokte kyllingen med skinnet sitt intakt. I stedet for å legge til olje, bruke nonstick eller støpejern kokekar for å holde kaloriene nede og vekttap plan på sporet.


Previous:nothing Next:stillesittende vekttap

Relaterte artikler


 • naturlige diett narkotika
 • å spise en diett som den største taperen deltakerne
 • vekttap og hypnose
 • helsemessige egenskaper av kanel
 • flytende vitaminer vs pille vitaminer
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
 • vekttap faster
 • sonen kosthold grunnleggende
 • om testosteron og muskelvekst
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com