informasjon på vekttap kosttilskudd

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-16
Når jeg prøver å gå ned i vekt, investere i vekttap kosttilskudd kan være et alternativ for å hjelpe akselerere og komplettere vekttap. Med så mange produkter på markedet, er det viktig å ta deg god tid og velger et produkt som fungerer, samt en som ikke vil skade helsen din

FDA

The Food and Drug Administration (FDA) er en av de første stedene du bør snu når etterforsker mulige vekttap kosttilskudd. Med den siste skaden gjort av produkter som efedrin, har FDA implementert et system for advarsler gjennom et program kalt forbruker varsler. Forbrukeren varsler inneholder en liste over vekttap produkter som har vært ansett utrygt for konsum av publikum. Å gå til denne listen først vil hjelpe luke ut eventuelle vekttap produkter som potensielt kan skade deg mer enn den hjelper.

Formål

Når du velger et vekttap supplement du må også spørre deg selv hvorfor du vil ned i vekt, samt hvor mye vekt du vil miste. Ulike vekttap kosttilskudd fungerer på ulike måter. Hvis du har en langsiktig vekttap mål, kosttilskudd og vekttap som hjelper med appetitt undertrykkelse og fettforbrenning er mer hva du skal ønske å investere i. Hvis målene er kort sikt, vil du ikke nødvendigvis trenger en appetitt suppressant, men kan trenge et høyere nivå av fett-brenning ingredienser. Det er viktig å huske på at jo høyere mengder av fett-brenning sentralstimulerende midler, jo større sjanse har du bivirkninger som søvnvansker, riste eller økt hjertefrekvens.

Populære Ingredients

Når du ser på vekt tap kosttilskudd, vil du ønsker å se etter produkter med en liste over kjente og velprøvde ingredienser. Felles stimulerende og appetitt suppressant ingredienser som finnes i de fleste vekttap kosttilskudd omfatter koffein, guarana, grønn te og hoodia. Noen vekttap produkter kan også inneholde ingredienser som kitosan, som kan ha noen effekt på blokkerer absorpsjon av fett og karbohydrater i kroppen. Kosttilskudd kan også inneholde ingredienser som hjelper kontrollere blodsukkernivået, slik som psyllium.

Farene

Fordi mange kosttilskudd kan kjøpes over disk, og lite regulering er på plass for å holde vekttap kosttilskudd trygt for publikum , er det viktig å gjøre research før du setter noen supplement inn i kroppen din. Ifølge FDA, kan noen vekt-tap kosttilskudd bli skjemt og utrygt for bruk. FDA vurderer et vekttap supplement usikre når det enten inneholder "uavhentede" ingredienser, eller inneholder reseptbelagte-styrke legemidler som overstiger de anbefalte trygge doser. Det er også helsemessige farer for de med pre-eksisterende helsemessige forhold. De fleste vekttap kosttilskudd inneholder sentralstimulerende stoffer som kan dramatisk øke hjertefrekvensen og blodtrykket. De med problemer som diabetes, høyt blodtrykk eller hjertesykdom blitt utsatt for komplikasjoner ved bruk av vekttap kosttilskudd, slik som hjerteinfarkt, anfall eller slag.


Previous:nothing Next:to ukers detox

Relaterte artikler


 • mat høyt på vitamin d & jern
 • hjertet sunt fett
 • hjem rettsmidler og liste over matvarer for vekttap
 • maca root fordeler
 • urter som beskytter under raske vekttap
 • urter som hjelper deg ned i vekt
 • servering størrelser for barn
 • ikke spise for å gå ned i vekt
 • hvor du finner vekten overvåkere skalaer
 • hvordan å lindre PMS stress naturlig
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com