kål suppe diett alternative

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-11
Den kål suppe Diet er veldig populært. Det er mange nettsteder viet til den og hvor mange oppskrifter som kan brukes til å lage det er tilsynelatende uendelige. Men noen mennesker bare ikke liker kål og ønsker en alternativ diett med samme resultat. Det er faktisk flere suppe dietter tilgjengelig og de er alle lette å lage

Du trenger:. .
Masse bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge
 Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

Grunnleggende om Soup dietter

Soup dietter er både kjedelig og svært kalorifattig. Det er derfor de jobber. Tanken er at fordi du spiser det samme om og om igjen vil du kjeder deg og vil ha mindre av det over tid. Den allerede lave kalori teller vil dermed bli redusert ytterligere. Suppe er også veldig fylling, selv når lavt i kalorier. Kombinasjonen av varme og væske volum gjør at du føler deg full raskt.

Alle suppe dietter har til felles en klar buljong. Ikke bare er disse diettene kalorier de er, i de fleste tilfeller, nesten fettfri.

Tomato Soup Diet

Denne dietten er enkel, men repeterende. Det varer en uke, så du trenger 14 bokser med tomatsuppe. I en suppe potten, tom 2 bokser med suppe og tilsett 2 bokser med vann. Dette gjør ca 6 kopper med suppe. Spis en kopp om gangen når du vil hele dagen. Du kan krydre opp dette ved å legge cayenne pepper etter smak.

Boullion Diet

Som navnet sier, spiser du boullion. Den enkleste formen for dette kostholdet er å bruke boullion kuber. Du varme en kopp vann, dråpe i bullion kuben, rør til det er oppløst og spise. Dette er den mest restriktive av alle suppe dietter, og det anbefales sterkt at du tar en multivitamin stund på denne dietten.

Vegetar Vegetable Soup

Denne suppen er så populær at mange har glemt at det noen gang var del av en suppe diett. Den faktiske grønnsakene i suppen kan variere etter hva du liker. Bruk to 48-unse bokser med grønnsaker. Du kan bruke en krydret rekke hvis du foretrekker. Hell dem i potten sammen med tre bokser med vann. Tilsett 4 kopper av rå grønnsaker etter eget valg. Kok til grønnsakene er møre og spise så mye av det som du vil.

Modifisert Soup Diet

Dette er en av de få suppe dietter som kan brukes i lang tid. Trikset som denne er å spise en frokostblanding som Total til frokost. Totalt gir en hel dags tilførsel av viktige vitaminer og næringsstoffer. Til frokost har du en servering av Total frokostblanding med skummet melk. Til lunsj velger du en boks med kondensert suppe tilberedt i henhold til instruksjonene på kan. Spis halvparten for lunsj og varme opp den andre halvparten til middag.


Previous:nothing Next:nevrotransmitter mat for hjernen

Relaterte artikler


 • matintoleranse kosthold
 • årsakene til vannretensjon
 • den beste maten kilder for kalsium
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • vegetarisk vekt-tap suksess historier
 • kolesterol diett
 • mat som lindre allergi symptomer
 • raskt vekttap med frukt
 • Slik jumpstart kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com