kolon rensing og body detox

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-13
Under en gjennomsnittlig dag tar vi i giftstoffer fra nesten alle sensoriske grensesnitt med verden. Det betyr at vi puster i radikaler og ingest giftstoffer med urovekkende priser. Menneskekroppen er utformet for å filtrere de fleste av disse, men det kan ikke gjøre det uten hjelp. Ved å inngå en avgiftning program, kan du rense kroppen for giftstoffer og avfall, noe som vil få deg til føle deg sunnere, sterkere og mer levende

Forberedelse

En komplett kropp detox krever engasjement, og du må skrive inn den klar til å følge instruksjoner eller risiko for komplikasjoner som vil føre til frustrasjon og ubehag i form av dehydrering og tarm uregelmessighet.
Det første steget er å slutte å spise all bearbeidet mat og kjøtt. Det er behandlet hvis den har konserveringsmidler i det. Alt i ett kan behandles.
En bedre idé er å starte selv på en frukt-og-grønnsak-bare kosthold. Kjøp en veggis skuff og fersk frukt fra produserer delen av din favoritt dagligvarer. Kjøpe ting som du liker og vil spise. Du kan gjøre dette for en eller to dager.
Drikk rikelig med vann. Åtte fulle glass om dagen er anbefalt (8-unse porsjoner), til sammen 64-80 gram per dag. En annen god gauge er 1 /2 til 2 /3 gram vann for hvert kilo kroppsvekt per dag.

Liquid dag

Etter denne innledende frukt og Veggie dagen, bruke matrester, men juice dem. Legg egnet mengder vann som passer din gane. Dette er en en-dags prosess som forbereder kroppen din for en all-flytende diett. Hvis juicing er et problem, er suppen anbefales over utvannet supper, som inneholder konserveringsmidler.

Etter din saftpresse dag, gå inn i en appelsin-juice-eneste dagen. Kontroller at du har nok friske appelsiner til å presse ut to liter juice blandes med vann. Bland løsningen med to spiseskjeer lønnesirup. Den naturlig sukker i sirup vil møte kroppens caloric krav.

Detox

Nå er du klar for detox. Du trenger friske sitroner for følgende trinn. Hver dag må du lage to beholdere med 1 liter hver brus-løsning og en 1-liters kanne for vann. Den lemonade Løsningen inneholder 14 spiseskjeer sitronsaft, 14 spiseskjeer lønnesirup, ½ ts kajennepepper og 2 liter vann.

Når du er sulten, drikk din lemonade. Pass på at du er ferdig med hele to liter i løpet av dagen, men rasjon riktig for din livsstil. Brus teller ikke for vanninntaket krav for dagen, så sørg for at du får de åtte til ti glass anbefales.

Flush

Hver kveld, skylle systemet til å bestå giftstoffer ut av kroppen din. Kvelden gjør tilgang til et bad mer praktisk. Bland 1 liter romtemperert vann med en spiseskje av økologisk havsalt (iodized bordsalt vil ikke fungere). Drikk hele innholdet. Du må være i nærheten av et bad i timen. Forvent 2-4 store avføring.

Ending syklus

Gjenta detox og flush i fem til syv dager. Populære renser ut som Master Cleanse anbefaler ikke kortere enn tre dager og ikke lenger enn 14 dager. Du er den beste autoritet på hva du kan gjøre.

Når du er ferdig, ikke gå rett tilbake til å spise tung mat en gang. Gjør en dag med grønnsaker og frukt å tillate kroppen å forberede seg sakte for fast føde igjen.


Previous:nothing Next:den riktige måten å detox

Relaterte artikler


 • resept vekttap narkotika
 • ølgjær fordeler
 • fordeler av å drikke rødvin
 • hva er konsekvensene av en diett med ikke nok fett?
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • karbohydrat syklus kosthold
 • leptopril diett plan
 • kål suppe diett alternative
 • vitaminer som hjelper håret og neglene
 • naturlige kontra organiske vitaminer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com