lean-muskel bygging kosthold

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-21
Bygg muskelmasse krever hardt arbeid i gym og en samvittighetsfull diett plan. I siste instans avhenger beløpet du vokser på forskjellen mellom det antall kalorier du spiser i løpet av dagen, og beløpet som du brenner. Vedta en lean-muskel bygging kosthold handler ikke bare om totale daglige kalorier likevel. Porsjon størrelse, spise tidsplan og type mat du spiser vil også spille en rolle i din gevinst

mat valg

Beslutningene du gjør mens shopping for mat er viktig hvis du tar sikte på å bygge mager muskel. En god vane å adoptere er å sørge for at du leser etiketten på ernæring fakta på alt du tenkt på å sette inn i kroppen din. Når du ser på fakta, må du kontrollere maten i spørsmålet inneholder en god balanse mellom kalorier, karbohydrater og protein, med minimal mengder mettet og trans fett. Som hovedregel bør du unngå produkter som inneholder mer enn 15 prosent av det daglige mettet eller transfett kvote per servering. Smart valg for potensielle muskel gainers inkluderer magert kjøtt som kylling og kalkun, varianter av fisk som tunfisk og laks, frukt, grønnsaker og helkorn.

Vær oppmerksom på hva du drikker hele dagen, som drikkevarer kan forsyne deg med ekstra sunne kalorier så effektivt som fast føde kan. I stedet for vann, velger kaloririk drikke som skummet melk eller appelsin juice når du er tørst. Hvis du er over 21 år, kan en boks med øl eller et glass rødvin være en akseptabel måte å konsumere ekstra kalorier samtidig som belønner deg for det harde arbeidet du har lagt inn i din lean mass bygningen kosthold.

Spise Planlegg og porsjonsstørrelsen

Et annet skritt du kan ta i din søken etter lean mass øker antall måltider du spiser per dag. Mens den gjennomsnittlige voksne har en tendens til å spise tre store måltider, en masse-få enkelte bør prøve å spise seks litt mindre måltider. Spis et måltid hver noen timer som er mellom halvparten og to tredjedeler på størrelse med en vanlig måltid. Denne tidsplanen vil hjelpe deg å få fettfri masse, fordi det tillater deg å ta i mer total kalorier per dag samtidig gi stoffskiftet akkurat nok tid til å fordøye alt. Denne prosessen vil tvinge kroppen til å jobbe hele tiden, brenner fett som vanligvis lagres.


Previous:nothing Next:diett plan ved hjelp av ferdige matvarer

Relaterte artikler


 • sitronsyre fakta
 • ingen alkohol påvirker kolesterolet?
 • self hypnosis for vekttap
 • sunt måltid planer om å gå ned i vekt
 • grønne smoothies for vekttap
 • vekttap etter 50 år
 • ernæring informasjon om karbohydrater
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • mat kilder til co q enzym 10
 • hvor mange poeng en dag for Weight Watchers?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com