lønnesirup, sitronsaft, cayennepepper og vann detox

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-06
Lønnesirup, sitronsaft, cayennepepper og vann detox er kjent som Master Cleanse. Målet med master rens er å kvitte kroppen for giftstoffer har det bygget opp i løpet av din levetid, som vil la deg følelsen gladere, sunnere, mer energisk og mindre irritabel

Forberedelse

The master rens tar cirka tre uker å fullføre for maksimale resultater. Du vil tilbringe de tre første dagene å forberede kroppen din for detox ved å eliminere all bearbeidet mat og kjøtt fra kostholdet ditt. Gjennom dietten, drikke så mye vann som du vil. Den første dagen med forberedelser, spiser kun frisk frukt og grønnsaker. Den andre dagen gjøre det samme, bare juice de produserer, kroppen din trenger for å forberede en flytende diett. Den tredje dagen, forberede to liter ferskpresset appelsinjuice og bland med to spiseskjeer med lønnesirup. Den sirup i kosthold er nødvendig for caloric behov.

Renset

For maksimal effekt, varer rensing delen i ti dager. Du må forberede daglige rasjonene om morgenen og ta dem med deg overalt. En dag er verdt av ingredienser er som følger: 14 spiseskjeer hver av sitronsaft og lønnesirup, en halv teskje av Cayenne pepper og to liter vann. I tillegg til disse ingrediensene, trenger du tre bærbare beholdere for lagring. I to av containere, mix syv spiseskjeer hver av sitronsaft og lønnesirup og fyll med vann. Rør inn en kvart teskje cayennepepper og bland godt. Disse to flasker inneholder alt du vil være tidkrevende hele dagen, rasjonen den klokt ved å drikke et par slurker med brus etterfulgt av dobbelt så mye i vann når du føler deg sulten. Den tredje beholderen er vannflasken, fylle den så ofte du trenger å

avskaffelse

For å riktig avgifte kroppen din, må giftstoffer kommer ut i form av avføring. . Det er lakserende te som kan hjelpe deg i prosessen, men en billigere og like effektive metoden er å drikke en blanding av en spiseskje med havsalt og én liter vann. Kroppen kan ikke absorbere salt vann, så det skal gå gjennom deg innen en time. Denne prosessen vil trolig gi flere bevegelser, så sørg for at du har tid til å vie til oppgaven. Det må gjøres daglig.

Gjennomføring

Etter ti dager med rensing, kan du ikke gå tilbake til fast føde uten de ubehagelige bivirkninger av forstoppelse og kramper, så du må lette ut av kostholdet på samme måte som du lettet i , i omvendt rekkefølge i tre dager. Gjør appelsinjuice og lønnesirup blandingen den første dagen. Den andre dagen, spiser frukt og grønnsaker, og den tredje dagen, bruker bare ferske råvarer. Etter den tredje dagen av lettelser ut av rens, må du revurdere dine matvaner og endre dem på riktig måte. Det er viktig etter at du renser å spise levende mat. Live mat er definert som mat som inneholder enzymer, enzymer hjelper kroppen fordøye maten. Tilberede mat dreper enzymer, så spise en diett høy i rå matvarer som frisk frukt og grønnsaker, nøtter og frø er viktig. Også legger probiotika til kosthold vil linjen din spylt fordøyelseskanalen med sunne bakterier for å drepe bakterier som forårsaker destruktive ting som tarm betennelse.


Previous:nothing Next:ukentlig sunn spising plan

Relaterte artikler


 • binyrene og ernæring
 • makrobiotisk tarm rens
 • gjør svetting hjelper til å forbrenne fett?
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • apple rens
 • matvarer som reduserer sug etter karbohydrater rusavhengige kosthold
 • høy protein diett
 • gjær dietter
 • bivirkninger av phedra-kutt
 • malte linfrø for å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com