naturlige alternativer for hormonbehandling

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-29
Hormonsubstitusjonsbehandling gang var standard behandling for kvinner som lider av symptomer på overgangsalder. Disse inkluderer varmt blinker, bentap og vaginal tørrhet. Livsstilsendringer og naturpreparater kan være tryggere alternativer. Selv om disse alternativene kan være effektive, er noen fortsatt blir undersøkt for effekt og sikkerhet. Alltid konsultere legen din før du bruker disse som behandling.

Soya

Soya inneholder fytoøstrogener, en naturlig form for østrogen. Spise mer soya protein eller produkter kan bidra til å avlaste symptomer som tørrhet i skjeden og hetetokter samtidig øker beintettheten. For å motta sin fulle ytelser, bør du prøve å konsumere mellom 40 og 80 mg av soya per dag.

Calcium

Calcium kan også være en annen nyttig naturlig alternativ til HRT. Dens viktigste rolle er å styrke dine bein, beskytter mot benet tapet som blir vanligvis forbundet med lav estrogen nivåer. Bortsett fra meieriprodukter, kan kalsium finnes i grønne grønnsaker som Romaine salat og spinat.

Magnesium

Foods som helkorn, brun ris og cashewnøtter er rike på magnesium. Dette mineralet bidrar til å regulere opptaket av kalsium og kan lindre kramper slapper av glatt muskulatur i livmoren.

Evening Primrose Oil

Evening Primrose olje, et supplement, inneholder store mengder av essensielle fettsyrer som omega-6. Dette kan bidra til å redusere produksjonen av hormoner ansvarlig for betennelse.

Linfrø

Linfrø kan bli funnet i supplement form, jord eller som frø. Det, som soya, inneholder fytoøstrogener sammen med lignans, som kan bidra til å beskytte mot kreft. Den inneholder også vitamin E, som kan bidra til å forhindre hetetokter

klaseormedrue

Black cohosh, en urt, kan også være effektiv i behandlingen av lav estrogen nivåer og tilhørende symptomer som hetetokter, bentap og mangel på konsentrasjon. Hittil har forskerne ikke funnet bivirkninger eller interaksjoner. Men fortsetter de å studere dens sikkerhet hos kvinner med tidligere brystkreft. Kvinner bruker ofte den i form av et ekstrakt kjent som remifemin, og dens vanlige dosen er 20 mg, to ganger om dagen.

Bland Diet

Selv om du kanskje liker krydret mat, unngå dem, kan bidra til å redusere antall hetetokter du opplever. Disse kan øke din indre kroppstemperatur, øker sjansene for å oppleve en varm flash. Det kan også være nyttig å spise en diett høy i fiber og lite fett. Dette betyr eliminere stekt mat, og noen av din favoritt godbiter som kaker og puddinger fra menyen din.

Trening /Yoga

Innlemme trening inn i hverdagen for å forebygge mot bentap og lindre humørsvingninger. Enten du ta 30 minutter om dagen til å gå eller bli med i en yoga klasse, kan du snart finne stressnivå avtagende.

Slutte å røyke

Røyking senker nivået av østrogen i kroppen din, gjør symptomene verre. Hvis du avslutter, vil du finne de symptomene er ikke så ille som de en gang var.

temperaturkontroll

Hot blinker oppstår ofte fordi endringen i hormoner i overgangsalderen gjør det vanskelig for kroppen å regulere temperaturen. Du må derfor unngå områder eller situasjoner som fører til at kroppstemperaturen å stige. Hvis et rom blir for varmt, flytter til et kjøligere sted. Om natten, prøve å sove med færre tepper, lettere pyjamas eller bruk en vifte eller air conditioner.

Meditasjon

Meditasjon er en fantastisk teknikk som brukes til å tømme tankene og skriv en tilstand av fullstendig avslapning. Når den brukes i overgangsalderen, kan du finne deg selv mer i fred og opplever færre humørsvingninger.


Previous:nothing Next:liste over mat høy i fiber

Relaterte artikler


 • den beste protein diett
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • seks måltid diett plan
 • diabetiker spise tips
 • hva er purin mat?
 • hvordan å snike frukt og grønnsaker til barna dine
 • typer kildevann
 • Fordelene med grapefuit
 • lean-muskel bygging kosthold
 • sunne måltider for idrettsutøvere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com