neera supercleanse detox diett

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-02
Den Neera Super Cleanse er en detox og vekt-tap plan utviklet for å hjelpe deltakerne kvitte kroppen av skadelige giftstoffer og miste overflødig pounds. Under Neera Super Cleanse, deltakerne gi avkall på all fast føde for cirka fem til 10 dager, erstatter måltider med en flytende blanding.

Hvis du vurderer å gå på Neera Super Cleanse, husk at det amerikanske Food and Drug Administration ikke har godkjent denne dietten plan, og de fleste leger og forskere sterkt fraråde rens og detox dietter som sterkt begrense kaloriinntaket. Snakk med legen din før du starter en rens diett, kan hun være i stand til å hjelpe deg å konstruere en diett plan som kan hjelpe deg å miste vekt og rense kroppen din

Process

I følge den offisielle nettsiden, er det Neera Super Cleanse designet for å "fjerne overflødig giftstoffer og miste overflødig vekt. " Dette oppnås ved å eliminere fast føde fra din diett for inntil to uker, erstatte vanlig mat med en "deilig" blanding av vann, sitronsaft, Madal Bal sirup og cayennepepper. Denne blandingen er påstått å holde deg mett, slik at fast føde er ikke nødvendig. Deltakerne også noen ganger drikker en mild urte te som fungerer som et avføringsmiddel i morgen

Den renser er svært lik den "Master Cleanse" diett, som fremmer drikker en lignende blanding-med lønnesirup, i stedet for Madal Bal sirup-i stedet for å spise fast føde. Mens tilhengerne av Neera Super Cleanse hevder at Madal Bal sirup er mer effektiv enn lønnesirup, har ingen betydelige vitenskapelige studier vist denne påstanden.

Effekter

Fordi fast føde er eliminert fra kostholdet på Neera Super Rens og blir erstattet av væsker, kan dieters forvente økt vannlating mens du er på diett, samt færre avføring.

Som kalori inntaket er begrenset drastisk når du er på denne dietten, kan deltakerne også oppleve tretthet, irritabilitet, og laber hår, hud og negler.

Hvis Neera Super Renset følges, det er nesten sikkert at deltakerne vil miste vekt. Men mistet det meste av vekten er sannsynlig vann vekt, og rens kan langsom metabolisme, ifølge Nicole Britvan, en registrert kostholdsekspert med Kaiser Permanente. En nedsatt stoffskifte kan bety at etter de første dagene, vil det bli stadig vanskeligere å gå ned i vekt. Når du er av rens, kan pounds dukke opp igjen raskere enn de hadde tidligere. har

Ingen betydelige vitenskapelige studier vist at Neera Super Rens renser eller detoxifies kroppen.

Expert Insight

Mange eksperter er enige om at slike drastiske detox dietter har en tendens til å være usunn, siden du " re frata kroppen av nødvendige vitaminer og næringsstoffer. Selv om det er OK å "detox" ved å spise et sunt, balansert kosthold uten bearbeidet mat, etter en drastisk rensing plan, som Neera, kan forårsake mer skade enn godt.

sier Britvan, [er Detox dietter] "veldig om fordi de er mangler mye ernæring . . . . Vi trenger ikke å gjøre dette. syvende og sist, detoxifies kroppen det den trenger å . Vår lungene, leveren, nyrene våre-they're gjør jobben "

Andrew Wadge, en sjefsforsker i Food Standards Agency i Storbritannia, er enig med denne påstanden. . Han anbefaler at det å drikke vann, får rikelig med mosjon og spise balansert, hjemmelagde måltider er den beste måten å holde kroppen sunn og vekten nede. Detoxing via en diett, han understreker, er unødvendig, som vår lever allerede gjør dette for oss.

Advarsel

Den Neera Super Rens kutter ut viktige næringsstoffer som er nødvendige for kroppen å holde seg frisk, som kalsium, jern og protein. Som tidligere nevnt, kan det føre til ubehagelig og usunt bivirkninger, og det er ikke generelt anbefalt som en sunn måte å miste vekt eller kvitt kroppen av "giftstoffer. "

Snakk med legen din før du prøver noen detox diett, spesielt en som er så drastisk som Neera eller Master Cleanse. Dette er spesielt viktig hvis du er undervektig, har en historie med spiseproblemer, du tar medisiner, eller du er gravid.

Hensyn

Sjansene er, hvis du tenker på å gjøre det Neera Super Cleanse , ønsker du å gå ned i vekt eller kvitt kroppen av usunn giftstoffer. Før du går på Neera Cleanse, vurdere bare å endre kosthold og mosjon plan.

Den Neera Cleanse er en krasj diett, så selv om du kan miste vekt midlertidig, kan det skape en yo-yo effekt, og etter at du avslutter renser plan du kan få tilbake enda mer vekt enn du mistet . Det er ikke en permanent løsning for å bedre helsen din eller holde vekten nede.


Previous:nothing Next:hvordan å gå å gå ned i vekt 6 dager per uke

Relaterte artikler


 • drastiske vekttap regimer
 • anti inflammatorisk urter for vekttap
 • informasjon om mat som flushes fett
 • lav kalium effekter
 • den beste protein diett
 • riskli oljen fordeler
 • eggeplommen ernæring
 • typer kildevann
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • muskel builder kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com