om sambu hyllebær rens

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-03
Den Sambu hyllebær renset er en detox plan som innebærer å drikke en daglig dose av et hyllebær drink sammen med opprettholde en diett av frukt og grønnsaker. Forhandlere av Sambu hyllebær drink hevder at dette renser planen kan bidra rense kroppen for giftstoffer, rense blodet og nyrer, hjelp i vekttap, og behandle symptomer på allergi og lunger.

Imidlertid US Food and Drug Administration har ikke utført noen studier for å godkjenne sikkerheten til Sambu hyllebær drikke, og ingen avgjørende vitenskapelige studier har bevist at Sambu hyllebær rens er gunstig for systemer i kroppen.

Process

Den Sambu hyllebær rens fokuserer på å ta daglige doser av hyllebær konsentrere seg i en juice form mens følge en diett plan høy i frukt og grønnsaker.

Prosessen med denne rens begynner med en periode med faste i flere dager, og en periode med drikking bare hyllebær saft. Sunn mat er så solid gradvis integrert i diett sammen med juice. De på hyllebær rens er pålagt å kun spise bestemte matvarer, som frukt og grønnsaker, nøtter og hele korn. En fullstendig liste over godkjente matvarer er utstyrt med saften etter at den er kjøpt.

Fordeler

Forhandlere av Sambu hyllebær drink laud dens mange helsemessige fordeler, hevder det kan detox mange systemer i kroppen og gi et løft til immunsystemet. De hevder også at hyllebær kan bidra til økt nyrefunksjon, tømme luftveiene, og rense blodet. Tilhengere av denne dietten hevder også at det kan hjelpe folk ned i vekt.

Selv om disse påstandene om fordelene med hyllebær konsentrat har ikke blitt bekreftet av noen vesentlig studier, er det noen fordeler til Sambu hyllebær rens. Programmet fremmer spise et sunt, balansert kosthold fullt av naturlige matvarer. Bortsett fra en innledende periode med faste, det rens forårsaker ikke eliminere fast føde helt som andre detox dietter-noe som kan føre ernæringsmessige mangler som fører til trøtthet, irritabilitet og sykdom

Side Effects

Den Sambu rens har. dens fordeler hovedsakelig på grunn av det faktum at detox planen fremmer en sunn spising plan. Men før du begynner denne detox planen, snakke med legen din om mulige bivirkninger. Lite forskning har vært gjennomført på emnet for bivirkninger av hyllebær.

Når eliminere solid matvarer fra kostholdet og erstatte dem med Sambu hyllebær drink, kan du forvente økt vannlating og redusert avføring. Etter hvert som du gradvis legger til solid mat til kosthold, kan du forvente å bli mer vanlig, men noen personer kan oppleve ubehag problemer med fordøyelsen i løpet av denne tiden.

Det er spesielt viktig å snakke med legen din om side Effekten av denne detox kosthold hvis du er gravid eller ammer, har en historie med spiseforstyrrelser, er over-eller under-vekt, eller har du en kjent allergi mot alle typer bær.

Expert Insight

Mens forhandlere hevder at Sambu hyllebær renset kan ha avgiftende effekt på kroppen, medisinske eksperter bestrider at noen "rense" diett eller et produkt kan faktisk gjøre denne jobben bedre enn leveren din selv.

Andrew Wadge, en sjefsforsker hos det britiske Food Standards Agency, forklarer at leveren fungerer som kroppens detox-metoden, og ikke trenger hjelp utenfra, slik som saft. Hvis du tar sikte på å gå ned i vekt eller få sunne, anbefaler han å drikke vann, trener regelmessig, og spise sunt, hjemmelagde måltider.

Hensyn

Hvis du vurderer en detox eller rense plan, sjansene er du enten ønsker å gå ned i vekt, eller er du bekymret for giftstoffer i ditt nåværende kosthold.

Hvis dette er tilfelle, kan det være lurt å komme til roten av problemet, snarere enn å velge for en rens eller detox plan som Sambu hyllebær rens. Snakk med legen din om en diett plan som fungerer for deg, og prøve å begrense inntaket av bearbeidet mat og alkohol. Dette er den beste, mest pålitelige metode for å holde off vekt og opprettholde en sunn kropp.


Previous:nothing Next:Stevia vs sukralose

Relaterte artikler


 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • juicing for bedre hud
 • sunne måltider for idrettsutøvere
 • ernæring plan for seks pakker
 • diett for pre-kvinner i overgangsalderen
 • sukkerfri fast food desserter
 • asiatisk vekttap hemmeligheter
 • informasjon om Dexatrim max 2-0
 • poteter og vekttap
 • hvordan du ned i vekt raskt og enkelt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com