protein diett for rask vekttap

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-08
Mens lav-fett og low-carb har vært buzzwords for slanking industrien, har begrepet en høy-protein diett nylig fått i popularitet. Ytterligere inntak av protein øker stoffskiftet, slik at en høy-protein diett kan ta av deg vektkontroll innsats

Du trenger:. .
Masse bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge
 Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

Definere High Protein

Anbefalt inntak av protein varierer avhengig av aktivitetsnivå. Den ADA anbefaler minst 0,4 gram protein per kilo kroppsvekt for en stillesittende person. For de engasjere seg i utholdenhet aktiviteter (løping eller jogging) eller vekt trening, disse tallene stige til 0,65 g /lb og 0,8 g /lb, henholdsvis. Dermed kan det bli en høy-protein diett for en person kunne være en lav-protein diett for en annen. Oppbevar dette i bakhodet når du planlegger høy-protein diett. "High protein" betyr 10 prosent til 20 prosent over det anbefalte inntaket.

Porsjonering proteininntak

Når du har bestemt hvor mange gram protein per dag for å konsumere, bør du delen som like på tvers av dine daglige måltider. Når slanking, er en god strategi for å innta små, hyppige måltider gjennom dagen (hver to til tre timer). Så, hvis du planlegger fem måltider for dagen med et mål målet om 100 gram protein, forbruker rundt 20 gram per måltid for å sikre en jevn tilførsel.

Typer Protein til Eat

Naturlige kilder til protein er best, så mesteparten av protein inntak bør komme fra magert kjøttpålegg, egg, fisk, kylling og kalkun. Hvis du har problemer med å møte dine daglige protein krav og holde seg til denne regelen, vurdere å legge et protein pulver supplement til å gjøre opp for forskjellen. En kvalitet protein pulver kan lage et velsmakende måltid erstatning drikke, spesielt når blandet med frukt.

Avrunding ut Diet

High protein betyr ikke skimping på den andre makronæringsstoffer, så pass på å spise nok karbohydrater og fett for å avrunder kosthold og få verdifulle vitaminer og mineraler. For carb kilder, holde seg i hovedsak til frukt, grønnsaker og helkorn. Når det gjelder fett, konsumerer en blanding av animalsk fett, naturlig fett (som de fra kokosnøtter og egg) og oljer (fisk, lin og oliven er tre sunne valg). Spise meste naturlig, ubehandlet mat er en rask måte å forbedre din kroppssammensetning, uavhengig av hvor mange kalorier du forbruker.

Hensyn

Selv om du sikter til rask vekttap, ikke gå ned i vekt for raskt, eller du vil miste verdifull muskelmasse. Lean muskelvev er ansvarlig for å heve hvile metabolic rate, så holder det er viktig å opprettholde en sunn metabolisme. Mål å tape mer enn to eller tre pounds en uke. Overvåk dette ved å holde en mat logg og telle kalorier. Vei deg selv på slutten av hver uke. Hvis du mister vekt på spor, holder kalorier konsekvent. Hvis ikke, øke eller redusere kalorier med 200 per dag og revurdere i enda en uke. Konstant overvåkning og justering vil sikre at du får mest mulig ut av kostholdet ditt.


Previous:nothing Next:metabolske endringer i lav karbohydrat dietter

Relaterte artikler


 • malte linfrø for å miste vekt
 • sunt måltid planer om å gå ned i vekt
 • høyt fiber lavt kolesterol diett
 • cayennepepper og sitron rens
 • Stevia vs sukralose
 • hva er dietter for personer med leverproblemer?
 • naturlig frukt kolon renset
 • gjør svetting hjelper til å forbrenne fett?
 • serotonin og vekttap
 • hvordan feed muskler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com