raske vekttap planer

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-03
Vekttap kommer lett til noen og vanskelig for andre. Enkelte utøvere, for eksempel mixed martial kunstnere, brytere eller boksere, få og miste vekt på vilje til å gjøre enkelte kjempe klassifikasjoner. Hvis du prøver å miste vekt raskt, kan det gjøres, men du må være disiplinert og la lite rom for feil

Restriction

For å gå ned i vekt, må du opprette en kalori underskudd. Cutting tilbake på dine daglige kalorier er en sikker måte å kickstart denne prosedyren. Hvis du reduserer det daglige inntaket med 500 kalorier og vedlikeholde at reduksjon, kan du taper en halvkilo i uken. For å miste ett kilo i vekt, må du brenne 3500 kalorier.

Typer Food

Kvaliteten på kalorier er like viktig som reduksjon din. Spise mye fett, høy-kalori mat er ikke bare kommer til å hindre deg fra å miste vekt raskt, men det kommer til å sende deg i motsatt retning. Unngå mat som behandlet kjøtt, kaker, cookies, donuts, hel-fete meieriprodukter og kommersielle bakevarer. Spis mat som er næringsstoffer tett som frukt, grønnsaker, magert kjøtt, magre meieriprodukter, nøtter, frø, bønner, fisk og helkorn.

kutte Også alle drikkevarer som inneholder kalorier. Drikk vann i stedet, slik det har ingen kalorier, og det hjelper å holde deg hydrert. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner får omtrent 2,7 totalt liter vann om dagen og menn får omtrent 3,7 liter i døgnet.

Frekvens

Spise små, hyppige måltider kan hindre deg i overspising, gir deg vedvarende energi og øke stoffskiftet. Har et måltid hver andre til tredje time gjennom hele dagen og passe på å spise en balanse mellom protein og karbohydrater. Et eksempel på dette er en hel hvete wrap med kalkunbryst og hakkede grønnsaker.

Gym

Blant de fordelene ved å bygge muskler er en økt metabolisme. Gjør øvelser som er rettet alle de store muskelgruppene, som benkpress, skulderpress, bakre rekkene, triceps extensions, biceps krøller og utfall. Gjør 12-15 reps med moderate vekter og tre til fire sett av hver. Utfør vekttrening tre ganger i uken på alternerende dager. Å øke caloric utgifter, gjør 60 sekunder av aktiv hvile mellom settene som step-ups, tau hopping eller gå på et raskt tempo.

Hjerte Opplæring

Kardiovaskulær trening er en effektiv form for trening for å brenne kalorier og å miste vekt. Kobling dette med en sunn, kalorifattig diett kan legge siste hånd på din plan for å miste vekt raskt. Utfør cardio i 45 til 60 minutter tre dager i uken på alternerende dager med vekten din trening. Gjør noe du liker, som løping, sykling, svømming, trapp stepping, elliptiske trening, roing eller kickboksing.


Previous:nothing Next:tips om å miste vekt og kroppen toning

Relaterte artikler


 • mage innstramming øvelser
 • virkningene av natriumnitrat
 • alfalfa fordeler
 • spise fett for å gå ned i vekt
 • triks og hemmeligheter til raskt vekttap
 • omega 3 fiskeolje fordeler
 • hvor å miste vekt på college
 • malte linfrø for å miste vekt
 • gjør svetting hjelper til å forbrenne fett?
 • sunne frokostblandinger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com