raskeste måten å miste vekt trygt

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-25
Det kan virke for deg at en ny diett gimmick eller love vises hver dag. Imidlertid er den raskeste måten å miste vekt trygt å følge en lav-kalori diett som dekker dine ernæringsmessige behov. En balansert lav-kalori diett vil tilfredsstille din sult, og hvis du legger daglig mosjon til mix, vil pounds snart frafalt

Sikker Vekttap

Den raskeste måten å gå ned i vekt er å begrense hva du spiser. Senk kaloriinntaket med 500 kalorier om dagen for å miste en kilo i uka. Det kan være så enkelt som å erstatte all brus eller fruktjuice med diett brus eller vann. Hvis du ønsker å tape mer enn et halvt kilo i uken, må du begrense det daglige kaloriinntaket til mellom 1200 og 1400 kalorier om dagen. Hvordan kan du gjøre det trygt? Sats på matvarer som inneholder mye fiber og lite fett, som frisk frukt, grønnsaker og bønner. Disse valgene vil gi deg vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. De er også fulle av fiber, som fyller deg opp og holder fordøyelsessystemet sunt.

Eliminer svært raffinerte matvarer fra kostholdet ditt og erstatte dem med hele korn og belgfrukter, eller bønner. En halv kopp servering av nyre bønner, for eksempel, har bare 110 kalorier. Spooned over en grønn grønn salat med litt balsamicoeddik og andre grønnsaker, vil dette gi deg en nærende lunsj for under 300 kalorier.

Unngå fallgruvene

hoppe over måltider eller presser deg selv fysisk utover dine evner vil bare slå tilbake på deg . For eksempel, kan du føle deg fristet til å hoppe over frokosten for å redusere kalori inntaket. Imidlertid vil spise en lett frokost faktisk hjelpe deg å redusere sult pangs senere på dagen.

Hvis du finner deg selv stormet for tid om morgenen, utarbeide en frukt salat kvelden før for å ta sammen med deg å jobbe. Frukt er lav i kalorier og fett, og full av fiber som vil hjelpe deg til å føle deg full. På den måten kan du enkelt slå ned på formiddagen tilbud om ost bakverk eller smultringer som sabotere dietten.

Daglig trening forbrenner enda flere kalorier, så ta den med i din diett plan. Hvis du ikke har vært fysisk aktiv på en stund, begynner sakte og legge mer trening med få dagers mellomrom. Se etter måter å øke fysisk aktivitet i løpet av dagen. Gå ned gangen for å levere en melding i stedet for å sende en tekst. Ta trappen istedenfor heisen. Hvis du tar bussen til jobb, gå et par ekstra blokker til neste stopp. Under lunsjen eller pause, ta en kort tur utenfor eller i korridorene der du arbeider. Sett av minst en halv time hver dag til å engasjere seg i en del aktivitet, og trappe opp tempoet når det blir for enkelt for deg. Å miste vekt sikkert vil bidra til å holde den av for godt.

Bruk en Calorie Counter

Bruk en online kaloriteller (se linken under Referanser) for å sjekke kalori teller av matvarer som du vanligvis spiser for å være sikker at du ikke forbi kalori-grensen for dagen. Spise en rekke små måltider vil holde deg fornøyd, og stoffskiftet i bevegelse.


Previous:nothing Next:mat kilder til triglyserider

Relaterte artikler


 • hvordan kombinere matvarer for å unngå vitamin-mangel
 • sår og ernæring
 • hvordan å gå ned i vekt med 5 trinn
 • ølgjær fordeler
 • den ernæringsmessige verdien av kjøtt erstatter
 • hvordan finne den beste dietten plan
 • muskel builder kosthold
 • hva er i Bally’s fettforbrenning kompleks piller?
 • kilder til B-kompleks vitaminer
 • om testosteron og muskelvekst
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com