raskt effektivt vekttap for kvinner

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-22
Effektivt vekttap betyr å ta uønskede pounds av permanent, kanskje etter en graviditet eller i overgangsalderen. Hvis du håper på raske vekttap, må du revurdere dine daglige rutiner. Et sunt kosthold som legger vekt på frisk frukt og grønnsaker med en øvelse regime som bygger muskelmasse vil hjelpe deg å miste vekt og ser tonet

Tips for å spise mindre

Det finnes en rekke enkle endringer som du kan passe inn i timeplanen spise som vil hjelpe deg å miste vekt raskt. Først av alt, har et måltid tre til fem ganger om dagen. Det kan være alt for lett å beite av et barns plate og da ikke tjene deg selv fordi du føler du har allerede spist. Forbered deg selv en plate som er minst halvparten grønnsaker eller frukt, legge en del av lean protein og du har et sunt måltid som vil fylle deg opp. Hvis du føler at du trenger mer, legge til en servering av hele korn, som brun ris eller en skive av hele hvete toast.
Finn ut hvor store porsjonsstørrelser er. Mål eller veie opp maten med måling kopper eller en food skala for å unngå over-spising. Når du har tjent selv, legge resten av maten i kjøleskap eller tilbake i skapet. I mellom måltidene, unngå raffinert, sukkerholdig snacks i favør av skiver grønnsaker eller en frukt. Hvis du ønsker litt ekstra protein, noe som kan bidra til å holde deg fornøyd, kan du prøve et glass skummet melk eller fettfattig ost.
Start hvert måltid med grønnsaker eller frukt, siden de vil hjelpe dempe sult ved å fylle deg opp med fiber. Unngå fet sauser og smør til fordel for varme sauser eller velsmakende krydder. Sitronsaft og en skvett olivenolje kan erstatte majones i egg og tunfisk salater. Spis færre stivelse ved hjelp av store salatblad å lage en wrap stedet for tortilla eller brød.

Tips for mer Movement

Legge fysisk aktivitet til kosthold ikke bare vil hjelpe deg å miste vekt, men du vil se en forskjell i kroppen din form selv før miste pounds. Det er fordi en halvkilo av magre muskler tar mye mindre plass enn en halvkilo fett. Neste gang du er i en dagligvarebutikk, sammenligne et pund smør med en halvkilo ytrefilet biff å se forskjellen selv. Bygg opp til minst en halv time fysisk aktivitet hver dag.
Start med en tur rundt kvartalet, eller dra nytte av en trapp. Gå opp og ned et par ganger vil få pulsen opp. Hvis du eier en hund, ta det for en rask spasertur eller en joggetur. Hunden trenger mosjon også, og vite at du gjør noe godt for dere begge er motiverende. Når du handler, parkere så langt fra inngangen som du kan. Inne i butikken eller kjøpesenteret, gå i stedet for å ta rulletrapper eller heis. Legge til ekstra aktivitet på dagen vil brenne av ekstra kalorier og hjelpe deg å miste vekt raskt og sikkert.


Previous:nothing Next:mat å senke kolesterolnivået

Relaterte artikler


 • fiskeolje fare
 • hva er purin mat?
 • magnesium, kalsium og sink for foten smerte
 • hvordan å miste sta baby i vekt
 • Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner
 • kreatin pulver vs serum
 • candida diett og behandling
 • protein diett for kvinner
 • peanøttsmør fettinnhold
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com