self hypnosis for vekttap

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-06
Mange mennesker mister vekt på en diett bare for å få den tilbake når dietten avsluttes. De fleste kan ikke holde vekten av fordi de ikke har endret sine spisevaner. Bruke self-hypnosis å gjøre permanente endringer i matvaner, matvalg og mosjon kan hjelpe deg å miste vekt og holde den av

Du trenger:.
Mass bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge .
 Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

matvaner

Mange spisevaner kan påvirke din evne til å gå ned i vekt. Snacking for mye, overspising, spise når du ikke er sulten, og spiser når du kjeder deg er noen av de viktigste grunnene en person kan ha problemer med å miste vekt. Når du har identifisert matvaner som hindrer deg fra å miste vekt, kan du skrive hypnotiske forslag til å fjerne dem. For eksempel, å stoppe overspising, kan dine forslag være "Jeg vil bare spise når jeg er sulten," "Jeg vil legge merke til når jeg er full" og "Når jeg er full jeg skal slutte å spise. "

Øvelse

Trening er en viktig måte å ikke bare gå ned i vekt, men også for å bygge muskelmasse og vedlikeholde et sunt hjerte. Identifiser hva som holder deg fra å være aktive. Det kan være en travel hverdag eller kanskje du bare ikke liker å gå på treningsstudio. Identifiser grunner og skrive din hypnotiske forslag for å overvinne dem. Noen felles forslag for trening er "Jeg vil finne tid til å trene", "Jeg vil sette pris på å gå til gym" og "Jeg vil valgte å bruke trappa istedenfor heisen. "

mat valg

De fleste mennesker har en mat de mener deres svakhet. Enten det er søtt, salt eller stivelsesholdige matvarer, kan disse "svakheter" være vanskelig å motstå og gjøre slanking og spise sunt vanskelig. Hypnotiske forslag skrevet for å hjelpe kjempe mot trangen til å strekke seg etter disse matvarene kan virkelig hjelpe med vekttap. Noen eksempler på slike hypnotiske forslagene er "Jeg trenger ikke å spise dessert," "Sweet mat ikke smaker godt til meg" og "Jeg vil bare nyte søtsaker ved spesielle anledninger. "

Resultater

Self -hypnosis faktisk ikke gjøre deg ned i vekt, men heller det å fjerne usunne vaner som hemmer din evne til å gå ned i vekt. Ifølge "The Complete Idiot's Guide to Hypnosis,« self-hypnosis ikke vil føre til dramatiske vekttap, men det vil hjelpe deg å miste vekt på en sunn hastighet på ca 1 til 2 pounds per uke. I tillegg bidrar selvhypnose du vedlikeholde din nye vekt fordi det har hjulpet deg å bli kvitt den atferd som bidro til vektøkning i første omgang.

Advarsel

I følge "The Complete Idiot's Guide to Hypnose "det er ikke lurt å prøve selv-hypnose dersom du blir behandlet for en mental-helse tilstand før du snakker med din mentale helse-profesjonelle. Dette gjelder spesielt for de som lider av anoreksi eller bulimi, som ved hjelp av selvhypnose for vekttap kan forverre disse tilstandene.


Previous:nothing Next:hva er de beste måtene å senke kolesterolet uten rusmidler?

Relaterte artikler


 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • naturlig å bygge muskler dietter
 • 21-dagers rens
 • den beste protein diett
 • hvordan å balansere rå mat diett
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • vekttap med ephedra
 • sakkarin effekter
 • kan du ta for mange probiotika?
 • hvorfor vi bør drikke vann
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com