sonen diett måltid plan

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-25
The Zone Diet, skapt av Barry Sears, Ph. D. , hevder å returnere den gjennomsnittlige menneskekroppen til en optimal vekt ved å justere mengden og typen matvarer forbrukes. I tillegg, råder Dr. Sears at ved å spise måltider som følger et bestemt forhold av protein og karbohydrater, vil dieter også redusere sin risiko for å utvikle hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk. Ved å følge noen enkle retningslinjer, kan du forberede et måltid plan for å tilpasse Zone Diet kravene

Protein

I planleggingen måltidet, velger du 3 gram av magre proteiner. Dr. Sears forklarer dette som en mengde protein omtrent samme størrelse og bredde som håndflaten. Du er ikke begrenset til kjøtt, men du må velge en lav-fett protein kilde, som fisk, kyllingbryst, kalkun, biff eller egg. Selv fettfattig cottage cheese kvalifiserer som en akseptabel proteinkilde i Sear bok, "A Week i Zone", noe som gjør dette kostholdet attraktivt for vegetarianere.

Akseptable metoder for å tilberede din proteinkilde inkluderer grilling, baking og mikrobølgeovnen. Unngå steking noen matvarer i olje.

Karbohydrater

Tenk på 3-unse proteinkilde som en tredjedel av måltidet. Nå er det på tide å legge de andre to tredjedeler i form av karbohydrater, men det er en hake. Dr. Sears presiserer at du velger "gunstig" karbohydrater. På Zone Diet, kan du velge resten av måltidet fra grønnsaker som inneholder karbohydrater som ikke resulterer i en topp i blodsukkeret.

Noen av de anbefalte karbohydrater valgene er asparges, grønne bønner, svarte bønner, brokkoli, kål blomkål, linser, spinat tomater eller tomatsaus, sopp, løk og squash. Frukt er også på Zone Diet og kan brukes til å oppfylle kravene karbohydrater, men i mindre mengder, fordi de inneholder naturlig sukker. For eksempel, inneholder 4 kopper av strimlet kål så mange karbohydrater som bare en halv kopp druer. Når du velger karbohydrater, husk at om lag 30 gram er tillatt ved hvert måltid. Ugunstige karbohydrater er de som forårsaker ditt blodsukker og insulin nivåer til pigg. Selv om de ikke er forbudt på Zone Diet, er de å bli spist i små mengder bare. Gå lett på poteter, erter, mais, brød og kornprodukter. Avkall high-carb desserter og chips. Generelt, de fleste junk mat inneholder høye nivåer av sukkerholdige eller stivelsesholdige karbohydrater.

Fat

I motsetning til noen dietter, oppfordrer Zone Diet du å spise litt fett, bare ikke veldig mye og bare visse typer. Selv om platen er nå full med en tredjedel protein og to tredjedel karbohydrater, en "dash" av fett er nødvendig. Tre gram gunstig fett fullføre måltider. Dette utgjør bare en svært liten godbit av nøtter eller visse oljer. For eksempel kan du legge til tre mandler eller tre cashewnøtter til måltidet, eller du kan bruke 1 /3 teskje olivenolje, peanøttolje eller rapsolje til deg grønnsaker til møte dine gunstig fett kravet.


Previous:nothing Next:gode lite karbohydrater til å spise

Relaterte artikler


 • hvordan å være lat og miste vekt lett
 • kosthold for å eliminere raffinert mat
 • hvorfor er det viktig å ta vitaminer?
 • Hva er fordelene med guar tyggis?
 • vekttap med bær hos diabetikere
 • sunt kosthold for type 2 diabetes
 • ukentlig sunn spising plan
 • hvordan kroppen detox naturlig
 • Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner
 • endret rå mat diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com