sosial støtte og vekttap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-15
Få støtte fra familie og venner kan være like viktig for en diett som kalorier og fett gram. Vekttap på kameraten systemet er mer effektivt og mer moro

Du trenger:. .
Masse bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge
 Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

Hvorfor Support Works

Du er på vei ut til middag med familien din når spørsmålet om hvor du skal dra kommer opp. Din mann vil ha en biff, mens barna ønsker cheeseburgers og pizza. Du bare startet en diett og vekttap har vært langsom. Du foreslår en buffé med salatbar. Familien din ser på deg og alle gjør et ansikt. McBurgers det er.

Få støtte fra vennene dine, og spesielt din familie, kan være avgjørende når du prøver noen form av vekttap programmet. Det er viktig å føle som om du er ikke alene i kampen. Din familie kan oppmuntre deg når de ser du nå for en cookie i stedet for et eple. Din kone kan sørge for at det er mange av høy-protein, lav-fett snacks tilgjengelig for deg å ta til lunsj. Kompromiss kan nås når du bestemmer hvor du skal gå for en kveld ute.

venner kan tilby andre typer støtte. Slanking og trening sammen kan skape et felles bånd, styrke et vennskap. Dr. Madelyn Fernstrom tyder på hennes Health Journal hjemmeside at det å finne noen som kan hjelpe deg å holde motivasjonen oppe er viktig når du får motet. "Støtte fra en diett kompis er nøkkelen til langsiktig suksess, sier hun.

Fordeler med støtte

Sosial støtte fordeler dieter på flere nivåer. Den første er et psykologisk nivå. John Sheridan, en professor i oral biologi og molekylær virologi /immunologi ved Ohio State University, sier at sosialt isolerte mennesker er rammet hardere av sykdom enn personer med et aktivt sosialt liv, og at de som er alene jevnere bli syk oftere og har mer trøbbel utvinne. Det er vanskelig å holde med et treningsprogram når du er i senga.

I tillegg til psykologiske fordeler, i en artikkel i den 31 juli 1998, utstedelse av Ohio State University's Research News, Sheridan påpeker at emosjonell støtte kan faktisk påvirker oss på cellenivå, øker kroppens evne til å tåle stress. Og alle vet hvor belastende slanking kan være!

Typer Kosthold støtte

Hvis buddying opp for en ettermiddag med "Sweatin" til Oldies "er ikke din kopp te, kanskje du vil dra nytte av en mer strukturert form for støtte. Vekttap programmer som Weight Watchers og Jenny Craig tilbyr en mer formell tilnærming, mens trening klasser lar deg øke aerob aktivitet med andre, samtidig som mer sosiale avstand.

Hvis alt du trenger er et sted å lufte eller få hjelp, finnes det en rekke gratis online-støtte grupper, for eksempel www. SparkPeople. com og www. EverydayHealth. com. For en liten medlemsavgift, kan du få ytterligere støtte fra steder som www. TheBestLife. com eller www. WeightWatchers. com.

Hvis du tror at vekten problemet er forårsaket av en avhengighet, få profesjonell hjelp fra en terapeut sertifisert i spiseforstyrrelser eller gå til www. OA. org.

Hvor befinner støtte

Start med familien, eller dem du bor med. Få deres støtte i arbeidet. Da, hvis du trenger det, få hjelp av minst én venn.

Dr. Robert Kushner, professor ved Northwestern University's Feinberg School of Medicine, fant at folk som dieted med hunden sin tapt mer vekt enn folk som ikke har en hjørnetann kameraten. Hundene mistet vekt også.

Enten vekttap kompis har kjøtt, pels eller tilbyr henne skjermen å gråte på, å finne kosthold støtte vil hjelpe kaste dem pounds raskere.

Ting å se opp for

Vær leery av venner som tilbyr støtte, men er faktisk misunnelig på dine resultater. Pass deg for vennen som beklager sin egen vekttap feil når du nevner din suksess. Disse vennene kan ta deg ned.

Et annet rødt flagg er en "venn" som tilsier at du feirer ved å bryte din diett, eller som bruker skam å prøve å motivere deg. Følelse skamme seg over langsom fremgang er den sikreste veien tilbake til cookie jar.


Previous:nothing Next:hvorfor skal folk prøver å gå ned i vekt fjerne skinnet fra kylling?

Relaterte artikler


 • pedagogisk informasjon om Lactobacillus acidophilus
 • bison kjøtt ernæring
 • niacin rensing
 • den beste protein diett
 • South Beach Diet helserisiko
 • sunn frokost, lunsj og snacks
 • om sambu hyllebær rens
 • fettfattig og lav natrium diett
 • kolon rensing og body detox
 • 800 calorie diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com