stillesittende vekttap

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-14
Når de fleste av oss tenker på vekttap, tenker vi på trening. Men, er stillesittende vekttap mulig gjennom riktig kosthold. Den beste stillesittende vekttap dietter er lav i mettet fett og mye protein. Det vanskeligste stillesittende vekttap dietter er kalorifattig diett, og bør kun brukes under tilsyn av lege. I stedet for å bruke en lav kalori diett, prøv å kutte et par hundre kalorier ut av kostholdet ditt hver dag

Du trenger:.
Mass bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge.
 Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

Unngå mettet fett

Ifølge American Heart Association, mettet fett bør bare 7 prosent av totale daglige kalorier. Mettet fett er en viktig årsak til fedme og bidrar også til høye nivåer av kolesterol. For å gå ned i vekt mens stillesittende, bør du fjerne de fleste av mettet fett i ditt kosthold.

Ikke sulte deg selv

Mange mennesker med en stillesittende livsstil gjør den feilen å spise svært lav kalori diett. Ifølge The Diet Channel, lav-kalori diett at man spiser 1500 til 1800 kalorier per dag. Lav-kalori diett er ofte mislykkes fordi de senker metabolismen av kroppen. Når du inntar færre kalorier, bremser kroppen ned for å hindre hurtig vekttap. I stedet for en svært lav-kalori diett, prøv å kutte bare noen få hundre kalorier fra kosten din hver dag og unngå mettet fett.

Snack ofte

Tenk på stoffskiftet som en brann, og mat som du spiser som brensel til bålet. Hvis du snack i løpet av dagen, vil du gi mer drivstoff for at brann og bidra til å opprettholde en høyere metabolisme som resulterer i raskere vekttap. Men bare hvis du spiser snacks som er lav i mettet fett. Sunn lav-fett snacks inkluderer frukt, grønnsaker, korn og kjeks.

Øvelse hvis mulig

Hvis du er i stand til å gå til jobben, gjøre det. Øvelse når det er mulig i løpet av dagen. I stedet for parkeringsplass i nærheten av en bygning parkere langt unna. Disse ekstra trinnene kan gå en lang vei mot vekttap. Ta trappen istedenfor heisen er en annen måte å miste vekt mens stillesittende.

Unngå hyppige sove

Ifølge American Academy of Sleep Medicine, sover ofte resulterer i vesentlig lavere stoffskifte. Hvis du er sengeliggende, unngå å sove i flere timer av gangen. Stoffskiftet vil være mye høyere hvis du holder tankene dine aktivt. Sleeping kan føle seg bra, men det vil gjøre det vanskeligere for deg å miste vekt.


Previous:nothing Next:hjem rettsmidler og liste over matvarer for vekttap

Relaterte artikler


 • enzymatisk full body rens
 • flytende protein diett
 • ernæring av en soft shell krabbe
 • ernæring og osteoporose
 • aubergine fordeler
 • hvordan du velger den beste nøtter for fiber eller smaken og den generelle helsen fordeler
 • hvor å miste vekt på en sunn måte (miste vekt på lang sikt)
 • Fordelene med oransje & jasmin grønn te
 • ernæring faktum etiketter
 • historien om Krebs syklus
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com