tips om å miste vekt og kroppen toning

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-03
Mens mange mennesker har et sterkt ønske om å gå ned i vekt, deres ønske om å tone mens de miste disse uønskede pounds er like sterk. Begge kan gjøres samtidig og kan være gunstig for din helse og vekttap innsats, som du tone, bygger du muskler som hjelper forbrenne fett. For de som er bare begynnelsen, du bare trenger å bli pekt i riktig retning for å oppnå dine mål

Beregn Kalorier

Kalorier er startpunktet, og inntil du finner ut hvor mange du trenger å konsumere på en dag for vekttap skal skje, vil du bli sittende fast i samme overflødig vekt brunst du har vært i. En rekke faktorer bestemmer hvor mange kalorier du bør være forbruker, inkludert kjønn og aktivitetsnivå.

Ifølge kommersiell vekttap guru Anne Collins, kvinner som er inaktive bør spise mellom 1100 til 1300 kalorier per dag. Aktiv kvinner trenger å øke sine kalori forbruket til å dekke sine energibehov, og bør konsumere minst 1400 til 1600 kalorier per dag. For å gå ned i vekt, multiplisere din nåværende vekt med 12, deretter trekke 500 fra svaret ditt, dette vil gi et vekttap på £ 1en uke.

Anne Collins sier også at menn krever mer kalorier enn kvinner, selv de som er inaktive. Stillesittende menn generelt krever mellom 1600 til 1800 kalorier per dag, mens aktive menn trenger mellom 1800 og 2000 kalorier. Men, for deg å miste ett pund per uke, er det nødvendig å multiplisere din nåværende vekt med 14, deretter trekke 500 fra ditt svar

Disse tallene er omtrentlige -. Motta beregninger rettet spesielt mot deg , kan du gå til lege eller ernæringsfysiolog.

Spis Ofte

Selv om mange mennesker har blitt programmert til å spise tre store måltider om dagen, vil du legge merke til at å spise fem eller seks mindre måltider om dagen er mer gunstig for både vekttap og mosjon innsats. Å gjøre dette holder energinivået høyt og bidrar brenne mer fett. Jo oftere du spiser, desto hardere kroppen har til å arbeide for å fordøye maten. Dette øker stoffskiftet.

Du bør plass måltider og snacks to til tre timer fra hverandre og lage næringsrik valg. Spis så mange frukter og grønnsaker som mulig, sammen med en proteinkilde i hvert måltid. Fullkorn karbohydrater er bedre for deg enn raffinerte, eller enkle, karbohydrater. Men du bør prøve å spise den siste delen av karbohydrater senest 3 eller 16:00

begynne å trene

Endring av matvaner er et skritt i riktig retning, men det vil ikke føre til langsiktige vekt tap eller hjelp til å tone kroppen din. Dette er hvorfor trening er så viktig.

Hvis du er bare begynnelsen, det er bedre å begynne sakte og arbeide deg opp til et tempo du føler deg komfortabel med. Å brenne buk fett, cardio eller aerobic trening som gåing, sykling, jogging eller svømming er alle gode alternativer for deg. Ditt ultimate mål må være å gjøre 45 til 60 minutter om dagen, fire til fem dager per uke. Men, du må lytte til kroppen din, hvis du finner kan du bare gå i 30 minutter, det er en start. Arbeide deg opp ved å legge fem eller ti minutter hver uke. Når du føler deg komfortabel med denne formen for trening, du kan begynne å legge toning øvelser.

Begynn Toning

Toning kroppen betyr å arbeide, og stramme musklene. Som du forblir konsistente med tidsplanen, kan de områdene av kroppen som brukes til å inneholde flab langsomt bli undervist igjen. Imidlertid avhenger dette helt av din kroppssammensetning, hudens elastisitet og antall år du ikke har utøvd.

For magen, øvelser som crunches, vipper bekkenet og skråstilte vendinger alle bidra til å skape tårer i musklene . Som disse tårer helbrede, musklene blir sterkere og mer tonet. Det samme gjelder for rumpe og lår når du utfører lung og knebøy. Som for armene, kan du bruke lett hånd vekter og utføre armhevinger og triceps push-backs.

Enhver toning øvelser bør utføres tre dager i uken på alternerende dager. Det er viktig å gi musklene en hviledag i mellom treningsøktene, og disse er de dager da healing skjer og innstramming begynner.


Previous:nothing Next:kosthold for eldre

Relaterte artikler


 • effekter av lystgass
 • ananas og vekttap
 • ernæring plan for seks pakker
 • sitron cayenne lønnesirup rens
 • høy protein diett
 • hCG for fedme behandling
 • ølgjær fordeler
 • raskeste måten å miste 50 pounds
 • fare for relacore
 • hvordan å lage en lav-fett sjokolade dessert
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com