tips om å øke metabolismen

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-26
Når du var et barn, kan du ha vært i stand til å polere av en fast food-combo måltid, sparer plass til dessert og ikke få en unse. Nå kan du ikke legge så mye som en cookie i munnen uten sprengning ut av jeans neste dag. Hva gir? Stoffskiftet er. Gitt opp, er det. Det er på tide å rev den tilbake opp

Ikke si nei til H2O

Drikk vann eller spise mer vann-baserte matvarer, som salat eller agurk. En studie fra 2003 publisert i Journal of Clinical Endokrinologi Metabolism viste at å drikke 500 ml vann øker en persons kroppens stoffskifte midlertidig med 30 prosent.

Spis mindre, men oftere

Spis mindre måltider, men spiser flere måltider samlet i løpet av dagen. Før du spiser mindre mat å gå ned i vekt, prøv å spise hva du normalt spiser, men i mindre trinn. Når du går uten mat i lang tid, blodsukkeret synker, magen knurrer, og enda viktigere, bremser stoffskiftet. Du er i sult modus. Hvis du spiser oftere, forblir stoffskiftet stødigere. Så hvis, før, spiste du tre måltider om dagen, hver av dem inneholder mellom 700 og 800 kalorier, bryte dem opp i fem måltider, med ca 400-500 kalorier.

Catch noen Zs

Få litt søvn! Mangel på hvile kan øke sult, samtidig opprettholde riktig søvnmønster er mer sannsynlig å regulere stoffskiftet, ifølge forskere fra University of California -. Irvine

Piff den opp

Legg til hot rød paprika til maten. En japansk studie publisert i British Journal of Medicine i 2004 fant at etter sprinkling rød pepper på mat, forskning fag senere konsumeres mat med mindre kalorier og fett. I 1997 studie av forskere ved University of Inchon i Sør-Korea antydet at rød pepper stimulerer oksidasjon av karbohydrater i kroppen.

Arbeid disse musklene

Utfør en kort men intens økt av fysisk kardiovaskulær eller muskel-baserte fysisk aktivitet. Trene kraftig i minutter om gangen øker metabolismen i så lite som to uker, fant forskere fra Heriot-Watt University i Edinburgh i 2009.


Previous:nothing Next:Hurtigstart guide for sonen kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan unngå mat med transfett (delvis hydrogenerte oljer)
 • 1000 calorie daglige kosthold
 • om sambu hyllebær rens
 • Hele mat høyt på B-vitaminer
 • hva er B6 og B12 godt for?
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • ernæringsmessige egenskaper av matvarer
 • om naturlig mat kroppen rens
 • matvarer for å unngå med lav HDL kolesterol
 • hva er purin mat?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com