to ukers detox

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-16
Selv menneskekroppen gjør en tilstrekkelig jobb med å fjerne giftstoffer på egen hånd, rensing kroppen kan noen ganger betydelig forbedre helsen til enhver kropp. Mens det er mange produkter der ute for å hjelpe deg rense systemet, er det noen enkle og naturlige måter å rense kroppen din, etterfulgt av å gjøre noen justeringer i din nåværende livsstil. Ved å følge disse enkle trinnene, bør du ha en renere, lykkeligere kropp på bare to uker. Som alltid, snakk med legen din før du begynner på detox program på egen hånd.

Fasting

Fasting er en av de eldste og velkjente metoder for avgiftning kjent mann, og kan øke hastigheten på en kropp rens. Ifølge Joel Fuhrman, MD, i sin bok "Fasting og spise For helse, sier han," Den raske ikke avgifte bare, men også bryter ned overflødig vev-fett, unormale celler, atheromatous plakk og svulster-og utgivelser sykt vev og deres cellulære produkter til sirkulasjonen for eliminering. Giftige eller uønskede materialer sirkulerer i blodet vårt og lymfatisk vev, og er avsatt i og løslatt fra våre fett butikker og annet vev. Et viktig element i faste avrusning er mobiliserer giftstoffene fra sine boder. "

Renset Din indre organer

En skikkelig detox begynner ved rensing dine indre organer. Dette inkluderer din kolon, lever og blod. Det anbefales at du begynner med et kolon rens å hindre giftstoffer senere renset fra kroppen blir resirkulert tilbake i systemet ditt.

Å rense din kolon, start ved å ta en urte supplement, slik bentonitt eller linfrø, for å hjelpe løsne giftstoffer fu00F4r din kolon vegger. Psyllium som en annen populær supplement, tatt for å fjerne giftstoffer buildup langs veggene i tykktarmen. Etter å ha løsnet og fjerne giftstoffer i tykktarmen, følge opp med probiotika for å erstatte den vennlige befolkningen av bakterier er nødvendige for sunn funksjon.

Leveren er ofte renset gjennom bruk av urte kosttilskudd, som melk tistel , vitamin C, B-vitaminer, selen, vitamin E eller beta karoten. Snakk med legen din for å avgjøre hvilken form for leveren detox er trygt for din personlige situasjon.

Rensing blodet blir ofte gjort gjennom en nyre rens, siden det er det organ som filtrerer blodet før du returnerer den til resten av kroppen. Dette kan være så enkelt som å spise sunnere og drikke mer vann. Juice faster er en annen frisk og populær form for nyre rensing (se Ressurser). Urtete og kosttilskudd har også vist seg å være effektive i å rense nyrene. Igjen, diskutere ulike alternativer med legen din før du starter noen form for rens.

endre matvaner å rense

Drikke mye vann og juice er effektive i mer enn én måte når du forsøker en rens. Den mest åpenbare er deres hjelpsomhet i fører med seg uønskede giftstoffer (som ble mobilisert under faste prosessen) fra systemet og fjerne dem fra kroppen din. De er også viktig for å forebygge dehydrering i løpet av denne prosessen. Også mange saft inneholder sukker som kan bistå i påskynde avføring. Saft kan også være en god naturlig kilde til vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å holde seg frisk og beholde sin energi under rensing prosessen.

Siden den er behandlet og kokt mat som har en tendens til å opprette eller legge til giftstoffer i tykktarmen vår, en rens består av for det meste økologisk, rå frukt og grønnsaker er det beste alternativet for å rense ut systemet. Rå frukt og grønnsaker er svært høy i fiber, som er kanskje den tryggeste måten å fjerne uønskede giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Dessuten inneholder de vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer som er nødvendige for en sunn kropp, så du vil ikke føle og uvelhet som du er rensing selv. Spise økologisk frukt og grønnsaker hindrer nye giftstoffer blir introdusert inn i kroppen.


Previous:nothing Next:målsetting for vekttap

Relaterte artikler


 • servering størrelser for barn
 • intern rensing program
 • om Clarke høy protein diett
 • influensa folk rettsmidler
 • betydningen av mineraler i mat
 • paranøtter ernæring
 • sonen kosthold grunnleggende
 • vekttap og såpe
 • hvordan å balansere rå mat diett
 • hvordan å holde seg vakker og ungdommelig gjennom årene
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com