ukentlig sunn spising plan

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-05
Å utvikle en sunn spising plan kan la mange følelsen overveldet med utsikter til montering i næringsrike måltider. Med riktig planlegging og ferdige matvarer, får riktig mat til å fremme en sunn kropp vil være en lek. Prøv ut noen av disse matvarene forslag og tips for å få deg på sporet med en ukentlig måltid plan

ferdige elementer

Hektisk, gjør fartsfylt liv ikke gi mange folk tid til å forberede måltider. Gi deg selv en pause ved å gjøre retter i begynnelsen av uken å spise til frokost, sette i arbeid og glede ved middagstider.

quiche er den perfekte en-rett måltid som kan spises som helst på dagen. Kutt ned på kaloriene ved å bruke eggehviter. For en quiche, bruke to kopper eggehviter. Du kan kutte ned på tiden ved å kjøpe egg hvite fra butikken. Bland i alle dine favoritt grønnsaker og en magre proteiner som kylling. Stekes i en hel-hvete skorpe, og tjene på en morgen måltid eller varme den opp på kontoret.

Kylling og kalkun bryster kan kokes, kokes eller grilles på én gang og brukes i salater og i smørbrød. Hel-hvete skorpe pizzaer kan lages og fryses til middag måltider. For å gjøre det enklere, kutter opp pizza, og oppbevar den i folie.

Dagligvare Shopping

Dagligvarer shopping på slutten av dagen kan føre til valg unhealthful bearbeidet mat. Prøv å finne et tidspunkt på dagen etter at du har spist. Gå inn med en liste som inneholder grønnsaker, frukt, magert kjøtt, soya produkter og hele korn. For å sikre at du alltid har disse elementene på hånden, skrive på en liste på kjøleskapet når et element blir brukt. I stedet for en vanlig kalori-laden pasta, gå for en hvete pasta som har massevis av fiber. Unngå deli kjøtt for sitt høye natrium-innhold, og gå for hummus, avokado, fettfattig ost og tofu. Du kan raskt lage en hel-hvete wrap ved å bruke ett av disse matvarer. Velg din favoritt frukt for topping på yoghurt eller havregrøt for sunn frokost. Alltid har på hånd en lav-natrium suppe for de nettene du helst ikke gjøre noe. Du kan alltid koble den med en salat av spinat og balsamico eddik dressing.

Måltider

Lag en plan som gir deg tre sunne måltider med to snacks hele dagen.

Morning startere kan inkludere tofu forvrenges, eggehvite omeletter og svarte bønner og egg.

Great snacks består av vegetabilske skiver og hummus eller frukt med peanøttsmør. Selv en liten pakke av ikke-saltet nøtter kan øke stoffskiftet mid-måltid.

Resist arbeid fristelser ved å bringe i røkt laks wraps, miso suppe, brun ris burritos, eller tempeh og grønnsaker.

Gi deg selv en deilig måte å avslutte dagen med kokt fisk og grønnsaker med soya saus, kalkun salat med geitost og rødbeter, cous cous med lammekoteletter, eller tomatsuppe med et dryss av fetaost.

Sjekk ut noen av disse alternativene, og lage en mini kokebok for hva som fungerer best for deg. Det vil gi deg fantastiske ideer om hva du ønsker å spise i fremtiden.


Previous:nothing Next:sunn familie måltider på et budsjett

Relaterte artikler


 • Kosttilskudd for seniorer
 • Stevia vs sukralose
 • naturlig å bygge muskler dietter
 • hvit te helsemessige fordeler
 • inkontinens forårsaket av Metamucil
 • typer av fullkorn
 • hvordan du enkelt kan kutte ut 500 kalorier
 • hvor mye lenger kan du leve av å spise sunt?
 • serotonin og vekttap
 • sitron cayenne lønnesirup rens
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com