vekttap mat for blodtype en

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-11
The Blood Type Diet er basert på en bok skrevet av Peter D'Adamo, ND, en naturopathic lege, som hevder at du bør spise bestemte matvarer basert på din blodtype. D'Adamo hevder at visse matvarer, når fortært, forårsake en kjemisk reaksjon med blodet, som igjen, har en reaksjon på kroppen din som er sterkt påvirket av genetikk

Du trenger:.
Mass bygging produkt av valg , inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge.
 Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring lagre for flere detaljer.
.
Gym medlemskap.

Blood Type A Diet

Hvis du har blodtype A, er det spesielle matvarer som du bør legge til kosthold for å fremme trivsel og kontrollere vekten din. D'Adamo hevder at proteiner identifisert som lektiner i blodet ditt reagerer forskjellig når man støter på ulike matvarer kilder. Legen hevder videre at feil type lektiner når innført i en kropp med en blodtype som ikke fremmer slike proteiner, skaper uønskede kroppslige reaksjoner. Ditt immunsystem beskytter kroppen din fra noen lektin proteiner, men andre lektiner unnslippe immunsystemet forsvar og komme inn i blodstrømmen der de vil ha en ødeleggende effekt på kroppen og organer. Upassende matvarer kan påvirke din energi nivåer, immunologiske funksjon, mental tilstand og evne til å håndtere stress effektivt.

Hensiktsmessig Foods

Etter å ha tatt en hjemme-blodprøve for å bestemme din blodtype, vil du begynne å endre kostholdet med mat som passer til A blodtype. Type A blod drar nytte av en diett som er strengt vegetarisk i naturen, og kjøtt kan bevise giftig for denne blodtypen. Når du har eliminert kjøtt fra kostholdet ditt, din energi nivåer vil bli gjenopprettet, og du vil ha muligheten til å miste overflødig vekt med letthet. Ditt immunforsvar vil også bli sterkere. Du kan fortsatt utlede proteinene du ønsker fra hel-korn matvarer, ferske grønnsaker og soya proteiner. I hovedsak er det mer naturlig og organisk maten jo bedre er det for deg og din helse fordi blodtype A mennesker er superfølsomme til mat toksisitet.

Blodtype A personer er identifisert som "kultivatorer," som bør avstå fra å konsumere rødt kjøtt til enhver tid, samt meieriprodukter. All frukt og grønnsaker er sterkt anbefalt, samt matvarer som belgfrukter, bønner, korn, hele korn, havre, Brans, Lima bønner, nyre bønner, tofu og sjømat. Soy matvarer, ananas og vegetabilsk olje er også anbefalt for blodtype A mennesker som ønsker å administrere vekt problemer.

Hensyn

Det kan være lurt å ta et vitamin supplement hvis du velger å bruke blodtype diett for å sikre at du få tilstrekkelig mineral og vitamin inntak. Kritikere av denne dietten hevder at blodtype dietten er altfor restriktiv og begrenser den enkelte til bestemte matvaregrupper, noe som kan svekke ernæringsmessige inntak av kostholdet totalt. Tar en multivitamin daglig kan hjelpe erstatte noen av de ernæringsmessige verdier tapt på denne ellers restriktiv diett.


Previous:nothing Next:kål suppe diett alternative

Relaterte artikler


 • raske vekttap planer
 • enzymatisk full body rens
 • kylling og ris ernæring
 • vekttap faster
 • vekttap ved å svømme
 • hvor mye koffein er i salgsautomat kaffe?
 • Hvordan unngå å bli nyrestein
 • hvordan å gå ned i vekt ved å endre på dine matvaner
 • Slik jumpstart kosthold
 • fettfattig kosthold for høyt kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com