vekttap programmer for kvinner

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-12
Mange kvinner bli med vekt-tap programmer. Mange klubber og foreninger eksisterer, og hver av dem kan hjelpe utdanne og motivere de som ønsker å kaste ekstra pounds. De mest populære programmer rettet mot kvinner omfatter Weight Watchers, at Atkin's Diet, Jenny Craig, i South Beach Diet og Zone Diet

Weight Watchers

Som en av de mest populære vekt-tap programmer for kvinner og menn, har Weight Watchers "en bevist banerekord på å hjelpe dieters å gå ned i vekt. Deres nettverk av vekt tap møter mat til over 20 millioner mennesker per uke, ifølge vekt-tap ekspert Anne Collins. Dette programmet er basert på å redusere kalorier. Det tildeler hver type mat en rekke punkter. Selv om det ikke begrenset i hvilke typer mat som kan spises, er Weight Watchers deltakere begrenset til et visst antall poeng hver dag. Støtten gis gjennom ukentlige møter.

Atkin's Diet

En populær vekttap diett, er Atkin's Diet restriktive i mengden karbohydrater konsumert. Det talsmenn en høy-protein diett i stedet for karbohydrater som hvitt brød, hvit ris og hvite poteter. Dette vekttap Programmet gjennomføres i faser. En annen reduksjon i karbohydrater er introdusert i hver fase.

Jenny Craig Diet Program

I dette programmet blir deltakerne tildelt en vekt-tap konsulent på et Jenny Craig Center i deres område som bidrar til å bestemme hva slags mat å spise i løpet vekttap. Maten er så bestilles gjennom Jenny Craig-systemet, som er laget spesielt for de som ønsker å gå ned i vekt samtidig opprettholde en sunn balanse av næringsstoffer. Det er også mulig å delta i dette programmet hjemme og snakke med rådgivere over telefon og få maten levert.

South Beach Diet Program

I likhet med Atkin's Diet, fremmer South Beach Diet en lav-carb, høy-protein diett. Selv om det er også delt inn i faser, er planen mindre restriktive enn Atkin kosthold. Den første fasen grensene visse typer matvarer, mens den andre og tredje fase sakte innlemme disse matvarene tilbake i en sunn og balansert kosthold.

The Zone Diet

Dette programmet er utviklet for å kutte karbohydrater forbruket og øke protein, mye som Atkin's og South Beach Diet. Den enkelte er begrenset til en viss prosent av karbohydrater, protein og fett hver dag. De anbefalte prosenter er 30 prosent protein, 30 prosent fett og 40 prosent karbohydrater. Visse typer mat unngås i denne dietten programmet.


Previous:nothing Next:Candida gjær dietter





Relaterte artikler


 • caigua og vekttap
 • gjør linfrø fart på stoffskiftet?
 • 10 dagers detox
 • topp mat å hjelpe miste vekt
 • sunne måltider for idrettsutøvere
 • hvordan man kan forebygge acidose naturlig med kosttilskudd
 • mat for surhetsgrad pasienter
 • trim spa x32 bivirkninger
 • vitaminer som hjelper håret og neglene
 • metabolismen som øker kosttilskudd




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com