yoghurt diett plan

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-27
En yoghurt diett plan, hvis det brukes fornuftig og kombinert med trening, kan hjelpe slankere med å miste vekt, noen ganger raskt. Yoghurt er høy i protein og lite fett, billig og for det meste fylling. Den leveres i mange forskjellige smaker: jordbær, blåbær, kirsebær, fersken, kokos, Key Lime Pie og mer. Den er også tilgjengelig i mange størrelser, fra ready-to-go 5 oz. Porsjoner til halv-liter

ernæringsmessige hensyn

En 4 oz. servering av yoghurt inneholder ikke mer enn 110 kalorier, 2 gram fett, 17 til 20 gram sukker, 4 eller 5 gram protein og mer enn 200 milligram kalium. Yoghurt er ikke en god plukke for folk som er på lav-carb dietter, som en 4 oz. servering kan inneholde opptil 20 gram karbohydrater. Yoghurt kan også være ganske høy i natrium, så se på ingrediensene før de bestemmer seg et merke.

Planer

Etter en yoghurt diett plan betyr ikke spiser bare yoghurt. Det betyr to eller tre porsjoner per dag, med sunne valg utfyller yoghurt. For eksempel kan frokost består av yoghurt og et eple, etterfulgt av en lunsj med salat og en yoghurt, etterfulgt av en fornuftig middag med stekt kylling eller fisk og salat. Det kan bli etterfulgt av en etter-middag snack en annen servering med yoghurt eller frukt. Hvis du ønsker å spise kun yoghurt og frukt, er det fortsatt anbefalt at du får mest mulig ut av kalorier fra frukt og holde seg til ikke mer enn fire porsjoner per dag i yoghurt.

Andre ideer

Yoghurt er en god veien for folk som er laktose intolerant å nyte korn, ved å bruke yoghurt å erstatte melk. En lav-fett, høyt fiber frokostblanding og yoghurt kan bli reist som del av en yoghurt plan. Kosten kan også være lurt å dyppe skivet epler i yoghurt sin eller blande friske nøtter (pekannøtter, pistasjnøtter) inn i yoghurt deres. Du kan til og med pels kylling i vanlig yoghurt før baking.

Work It Off

Yoghurt dietter, som de fleste spise planer, fungerer best i følge med trening. Gåing, løping, vektløfting og svømming er bare noen ideer for å brenne kalorier mens du spiser en diett rik på yoghurt. Nøkkelen er å trene regelmessig og drikke mye vann (opp til åtte 8 oz. Glass per dag). Den yoghurt kosthold gir rikelig med næringsstoffer og gir deg masse energi under trening.


Previous:nothing Next:baking tips for diabetikere

Relaterte artikler


 • flytende vitaminer vs pille vitaminer
 • diett planer for pankreatitt
 • eple cider vekttap
 • hvordan å gå å gå ned i vekt 6 dager per uke
 • hva gjør en høy protein diett gjøre for kroppen?
 • bootcamps for vekttap
 • naturlige diett narkotika
 • nyre rensing mat
 • hva er i Bally’s fettforbrenning kompleks piller?
 • matvarer som forårsaker sur reflex
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com