3 dagers tunfisk diett for raskt vekttap

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-26
Spise kun tunfisk i tre dager for å miste vekt raskt kan fungere for deg hvis du er en frisk voksen. Imidlertid anbefaler føderale Environmental Protection Agency (EPA) å begrense forbruket av lys tunfisk til 12 gram per uke for å redusere forbruket av metylkvikksølv. Inntak av for mye kvikksølv fra sjømat kan føre til kvikksølvforgiftning. Se Resources detaljer om hva slags sjømat er lavere i kvikksølv. Gravide kvinner og små barn blir glade i å spise albacore tunfisk, som er høyere i kvikksølv, og rådet til å spise mer enn 12 gram av lys tunfisk en gang per uke.

Ernæring

En kopp lys tunfisk på boks i vann og tappet for væske er om lag 179 kalorier, og har 39 gram protein, ifølge NutritionData. com. For at mengden av tunfisk, er det ingen fett, ingen trans fett, ikke sukker og ca 521 mg natrium.

For de fleste friske voksne, protein krav er halvparten av personens kroppsvekt i gram. For eksempel kan en person med vekt høyst 150 pounds, trenger om lag 75 gram protein per dag. Idrettsutøvere eller personer som utfører arbeid med meget høye fysiske krav kan være nødvendig å forbruke mer:. 0,8 gram i stedet på 0,5 gram protein per kilo kroppsvekt

Crash dietter

De fleste tur til å krasje dietter å droppe vekt raskt for en spesiell begivenhet som for eksempel bryllup, high school reunion, eller kanskje som en konkurransedyktig idrettsutøver å gjøre en bestemt vektklasse (som i bryting eller boksing).

Farene ved krasj slanking ligger i å eliminere hele grupper av matvarer. Spise kun tunfisk i tre dager betyr at du vil få mer enn nok protein, men ingen fiber eller andre viktige vitaminer og mineraler som finnes i frukt, grønnsaker, belgfrukter, melkeprodukter og hele korn.

EPA Advarer forbrukerne om Kvikksølv i tunfisk

Tunfisk inneholder også metylkvikksølv, og EPA anbefaler å spise ikke mer enn seks gram av albacore tunfisk og opp til 12 gram av lys tunfisk per uke. Gravide kvinner blir glade av å spise tunfisk albacore helt. Metylkvikksølv finnes i nesten alle matvarer som det finnes i sjøvann. Var du å spise tre dager med tunfisk, kan du lett overskride EPAs anbefaling. EPA anslår seks gram tunfisk er et måltid og 12 gram til om lag to måltider.

I stedet for krasj slanking, spise en balansert diett av magert kjøtt, fjærkre, fisk, belgfrukter, magre melkeprodukter, hele korn, frukt og grønnsaker.


Previous:nothing Next:matvarer for å øke testosteron nivåer

Relaterte artikler


 • hvordan du får fett i en uke
 • Middelhavet salt vs vanlig bordsalt
 • syrlig diett plan
 • hvordan å øke hastigheten på en manns stoffskifte
 • kosthold for fruktbarhet
 • avokadoolje helsefordeler
 • friske frukter for vekttap
 • gary null kosthold for folk som har hatt galleblæreoperasjon
 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
 • matvarer for å øke HDL
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com