Fordelene med aloe vera gel caps

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-23
Ofte aloe vera brukes eksternt, og er fantastisk for lindrende og helbredende hudirritasjoner. Men aloe vera er også et flott supplement når det tas internt. Aloe vera gir mange helsemessige fordeler og hjelper folk å takle visse vilkår. Og aloe vera kosttilskudd kan finnes i lett-å-ta gel caps. Les videre for å finne om aloe vera gel caps kan hjelpe deg

trenger Du:.
Hjertelig suppe
Whey protein pulver.
Yoghurt.
Frossen frukt.

vitaminer og næringsstoffer

Aloe vera inneholder flere vitaminer og andre næringsstoffer som er svært gunstig. Disse inkluderer vitamin A, vitamin C, vitamin E, B-kompleks vitaminer, folsyre, kalsium, jern, polysakkarider og lipider (bra for hud helse), steroler (bra for å senke kolesterolet), enzymer (for fordøyelsen), fettsyrer (gode for hjertet og blodet) og 22 essensielle aminosyrer (hvordan kroppen bygger protein).

Fordøyelsen Helse

Aloe Vera er et godt supplement for å få hjelp med fordøyelsen spørsmål som forstoppelse, IBS, Crohns sykdom, sår og acid reflux. Aloe vera hjelper å helbrede og opprettholde veggene i fordøyelseskanalen å forebygge skader og sykdom. Dessuten kan det hjelpe med kvalme. Aloe produkter som inneholder hele bladet har en avførende effekt, hjelper naturlig med forstoppelse.

Muskel-og ledd-

En aloe vera supplement kan også bidra til å opprettholde muskler og ledd helse. Det fremmer celle vekst i disse områdene, fungerer som en anti-inflammatorisk stoff og hjelper cellene fungerer normalt for sunne muskler og ledd og lindring av muskel-og leddsmerter. Aloe vera har vist seg å hjelpe til med slike spørsmål som revmatoid artritt, osteoartritt og såre muskler.

Immunitet støtte

Aloe vera er en naturlig kilde til antioksidanter, som hjelper blokkerer frie radikaler, et biprodukt av metabolismen som kan føre til flere plager og kan også føre til tidlig aldring. Få en sunn dose av antioksidanter hver dag kan bidra til å holde deg sunn og ser unge i lang tid. Aloe vera inneholder også antibakterielle egenskaper, og kan hjelpe rense kroppen for dårlige bakterier og hjelper immunforsvaret fungere skikkelig.

Dental Health

Tro det eller ei, er aloe også bra for tannhelsen. Den antibakterielle og antimikrobielle egenskaper kan bidra til å holde munnen fri for tann-råtnende bakterier for å unngå hull i tennene. Også fordi aloe bidrar i ny celle vekst, kan det hjelpe i reparasjon av ødelagte tenner og tannkjøtt.


Previous:nothing Next:hva er sunne måter å få i vekt?

Relaterte artikler


 • hvor å konvertere et gulv skala til en stol skala
 • hva er optimal ernæring?
 • årsakene til vannretensjon
 • typer ready-to-eat måltider
 • hemmeligheter for å vokse høyere
 • hvordan er metformin brukt til vekttap?
 • myten om kokosolje
 • snack mat som gjør at du mister vekt
 • diett for å redusere ditt kolesterol
 • stavet mel vs hel hvete
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com