brasilianske mutter hudpleie informasjon

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-12-23
Paranøtter er en naturlig måte å behandle og vedlikeholde sunn hud. Mutteren er full av næringsstoffer, inkludert selen, et mineral avgjørende for immunsystemet funksjon som hjelper hastighet cellen snu og forlater hud med et øke glød. Den mineraler og vitaminer i en Brasil mutter kan bidra til å redusere akne, rynker og tørr hud

Selen

paranøtter er kjent udiskutabelt for sin høye nivåer av selen. Selen er et spor mineral som er viktig for et sunt immunforsvar. Den naturlige funksjon av selen i den menneskelige kroppen er i tilrettelegging av glutatione, et enzym som bekjemper kreft forårsaker frie radikaler. Bortsett fra å øke immunforsvaret, hjelper selen fremmer hudens helse ved å forbedre hudens elastisitet som glutation også bekjemper frie radikaler som kan svekkes hudens kollagen.

Acne

For de millioner av tenåringer (og voksne) som lider av akne, kan paranøtter noen ganger brukes som alternativ naturmedisin for både selen og sink fordeler. Sink er et mineral som naturlig reduserer betennelse i huden (rødhet) og bidrar til å bygge kollagen. Selen er antatt å aide smerter akne som en anti-bakteriell agent.

Rynker

Mange voksne er plaget av rynker. Eksponering for sol og fremme av alder er både vanlige årsaker til rynker. Paranøtter kan hjelpe redusere utseendet på rynker som de er fulle av antioksidanter. Vitamin A og E bidrar til å øke hudens kollagen, som gir en jevnere hud

tørr hud

Sink er et viktig mineral for fremme av huden cellevekst;. Raskere hud-celle omsetningen minsker smertefulle tørrhet og sykdommer som eksem og psoriasis.

Brazil Nut Oil

paranøtter inneholder nesten 70 prosent fett, er så utvinning av olje deres nokså vanlig, slik at Brasil mutteren som skal brukes som en aktuell behandling. Rubbing en hard nøtt over huden kan føre til ytterligere irritasjon, derfor klokere valg ville være anvendelsen av oljen ekstrakt. Påføres direkte på huden én til to ganger om dagen vil vesentlig hjelpe glatte over mindre rynker, og vil legge til en sunn glans (men ikke fet) til hudfarge. Bortsett fra ansiktet, brukt olje til tørket eller sprukne føtter og leger kan lindre smertefulle tetthet og kløe.

Produkter

Det er mange kommersielle produkter tilgjengelig for kjøp gjort fra Brasil mutteren pakke inkludert piller, oljer, kropp kremer og sjampo. Den populære merke, The Body Shop, har en komplett linje av huden beroligende kremer laget fra Brasil nøtteolje.

Dosering

Kroppen trenger bare om lag 400 mikrogram selen per dag, som for eksempel svært få paranøtter er nødvendig. Moderering av Brasil mutter forbruk er avgjørende, 02:58 nøtter per dag bør ikke overskrides. Symptomene på forgiftning selen blir ofte tap av hår og skjørheten i finger-og tå negler. Spise riktig mengde kan være både gunstig for hudens helse og behagelig for ganen.


Previous:nothing Next:sunn diabetiker frokoster

Relaterte artikler


 • mat som fjerner plakk fra arteriene
 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • hvor mye kalsium gjør en voksende barn trenger per dag?
 • intern rensing program
 • fettfattig og lav natrium diett
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • hvor å miste 50 pounds i 3 måneder
 • detox før slanking for kvinner
 • over disk vekttap piller som fungerer
 • alkohol og buk fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com