celle tech faq

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-04
Folk er stadig på utkikk etter en kant i treningsstudio for å forbedre resultatene, løfte tyngre vekter og til slutt forbedre kroppen. Mange firmaer som selger kosttilskudd hevder å kunne hjelpe deg med dette ved å legge pounds av muskel-og skyrocketing din styrke. Men de fleste av deres ingrediensene ikke er testet. Kreatin, den viktigste ingrediensen i Cell Tech, har blitt testet gang på gang, og vist seg å øke styrke, muskel-og fitness. Men alle bør vite så mye som mulig om hva de legger i kroppen sin og sørge for at alle sine spørsmål blir besvart.

Hva er Cell Tech?

Cell Tech er et kreatin produkt som inneholder en rekke ingredienser. Disse ingrediensene inneholder vitamin C, magnesium, phosophorus, krom, natrium, kalium, kreatin monohydrat, Kreatin Malate, kreatin taurinate, taurin, betain HCl, taurin ethyl ester HCL, L-glutamin alpha-ketoglutarat, Mulberry ekstrakt, druesukker, trehalose og d -mannose. Den er designet for å øke nivået av styrke og anaerob utholdenhet.

Hva er kreatin?

Kreatin ble først oppdaget nesten 200 år siden og finnes naturlig i menneskekroppen. Den er laget i kroppen via nyrene, bukspyttkjertelen og leveren. Det kan også finnes naturlig i vår matforsyning, særlig i fisk og biff. Den er lagret i musklene der det fungerer å etterfylle og vedlikeholde muskler energi, slik at du kan jobbe hardere for lengre i gym. Den spesifikke energikilden er adenosintrifosfat, også kjent som ATP

Hvordan tar jeg det

Det finnes i hovedsak to etapper for å ta Cell Tech -. ? Lasting scenen og vedlikehold scenen. Grunnen til at det er to etapper er at du trenger for å mette musklene med ingrediensene i produktet. Når du gjør, er du i stand til å senke dosen samtidig høste de samme fordelene av den første høyere dose.

Loading fase: Denne fasen varer i syv dager. Ta fire øser (tilsvarende to serveringer) blandet med 16 oz. av vann. Hvis smaken er for sterk, øker mengden vann. Hvis den er for svak, redusere mengden med vann. Ta to kuler første om morgenen eller før du trener, og en annen om natten.

Vedlikeholdsfase: Ta to vinner hver dag med ønsket mengde vann. Prøv å ta dosen 30 minutter før du går til gym hvis mulig.

Hvordan fungerer det?

Cell Tech først og fremst arbeider av vesentlig mette musklene med en overflod av kreatin. Dette i sin tur gir musklene dine med en utvidet reserve av ATP, slik at du kan øke intensiteten på treningsøktene.

Den druesukker i Cell Tech bidrar til å øke opptaket av kreatin. Den taurin, betain HCl, taurin ethyl ester HCL og l-Glutamin alpha-ketoglutarat er lagt for å gjøre kroppens celler mottakelige for å ikke bare kreatin, men næringsstoffer også.

Er det noen bivirkninger?

Først og fremst bør du alltid konsultere din primære omsorg lege for å diskutere eventuelle kosttilskudd som du vurderer å bruke, samt noen nye øvelser. En av de primære bekymring er at en ingrediens i Cell Tech er kanskje negativt samhandle med alle medisiner som du kan være på. Bortsett fra dette, kan Cell Tech forårsake det som kalles den "bloat effekten", en liten og midlertidig puffy utseende som resultat av økt konsum og absorbering av vann. Også, på grunn av karbohydrat innholdet, bør diabetikere være bekymret for endringer i insulin nivåer.


Previous:nothing Next:macrobiotic kosthold og kreft

Relaterte artikler


 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • hvor å miste vekt 100 kalorier av gangen
 • malte linfrø for å miste vekt
 • macrobiotic kosthold og KOLS
 • sunt kosthold for type 2 diabetes
 • urter som beskytter under raske vekttap
 • matvarer anbefales for hyperaktive barn
 • hva slags mat inneholder silisium?
 • self hypnosis for vekttap
 • makrobiotisk diett for behandling av alvorlig sykdom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com