ekstrem slanking metoder

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-06
Vekttap er selve symbolet på et mål som er enkelt i prinsippet, men vanskelig i praksis. Oppnå jevnt vekttap krever disiplinert diett kontroll og trening for å forbrenne mer kalorier enn du forbruker hver dag. Extreme vekttap metoder kan være et fristende alternativ til sunn mat og mosjon for de som ikke ønsker å vente på resultater

Crash Dieting

Crash slanking er et ekstremt vekttap metode der de dieter begrenser kaloriinntaket til nivåer langt under det normale. En krasj diett kan bestå av å spise bare salat og frukt, som vanligvis har lave mengder kalorier, for et par uker. Noen krasj Kosten kan selv gi avkall på mat alle sammen, og bruker kun væsker i flere dager om gangen. Ved sterkt begrenser kaloriinntaket, er kroppen nødt til å forbrenne fett for å ha energi til å drive videre. Crash slanking kan føre trøtt og kan virke mot sin hensikt til vekttap fordi det kan hindre deg fra å kunne trene for å brenne kalorier.

Diet Pills

En annen ekstrem vekttap teknikk er å bruke slankepiller eller kosttilskudd. Kosthold kosttilskudd kan indusere vekttap på en rekke forskjellige måter. Noen piller, slik som kitosan, funksjon ved å redusere mengden fett kroppen absorberer fra mat. Andre tilskudd som ephedra og Hoodia undertrykker appetitten, noe som hjelper dieter kontroll porsjoner og inntar færre kalorier. Kosttilskudd kan være en effektiv måte å redusere kaloriinntaket, men de kommer ofte med uønskede bivirkninger. Piller som reduserer fettopptaket kan forårsake diaré eller andre gastrointestinale problemer. Ifølge Mayo Clinic, er de langsiktige virkningene av mange vekttap kosttilskudd ikke fullstendig kjent, noe som gjør bruk av dem risikabelt.

Bariatric kirurgi

bariatric kirurgi er en kategori av kirurgiske prosedyrer som tar sikte på å indusere vekttap i pasienten. Bariatric kirurgi er vanligvis forbeholdt overvektige personer med vekt kan direkte hemme livskvalitet eller hvis vekten er til stor bekymring for helsen. Bariatric kirurgi vanligvis innebærer lukking av en del av magesekken for å redusere den effektive størrelsen på magen, noe som gjør at pasienten føler full mye raskere, fikk dem til å spise mindre. Bariatric kirurgi bør sees på som en siste utvei for å vekttap som skal brukes når andre slanking og trening planer har mislyktes. Når det er sagt, bariatric kirurgi kan være en fin måte for svært tunge folk å miste vekt raskt og har en bedre livskvalitet.

Hensyn

Extreme vekttap kan være farlig og usunt og bør forfølges med forsiktighet. Den beste måten å gå ned i vekt, er å gjøre det gradvis gjennom del kontroll og regelmessig aerob aktivitet. Dette gjør at kroppen sakte akklimatiseres til endringer uten å være alvorlig fratatt næringsstoffer. En annen ulempe med ekstreme vekttap metoder er at de er ofte ikke bærekraftig og stoppe kan føre til rask vektøkning.


Previous:nothing Next:phytonutrient botemidler

Relaterte artikler


 • syrlig diett plan
 • hjem rettsmidler og liste over matvarer for vekttap
 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
 • balsamicoeddik helsefordeler
 • pedagogisk informasjon om Lactobacillus acidophilus
 • hvor mye koffein er i salgsautomat kaffe?
 • kalori kalkulator vekt vedlikehold
 • hvordan unngå trans fett
 • kardial diett mat
 • er solsikkefrø dårlig for deg?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com