ernæring for intens trening

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-14
Alt du putter i munnen til syvende og sist avgjør hvordan du ser i speilet og hvordan du føler. Dietten industrien har bidratt til en rekke populære diett programmer som fokuserer på å spise store mengder protein, få karbohydrater og nesten ikke fett. Høy intensitet økter krever komplekse karbohydrater for energi og kvalitet protein for muskel reparasjon. For å oppnå alle fordelene med en høy intensitet treningsprogram, og å se positive endringer i fysikken din, krever at du slår din trening med tilstrekkelig kalorier med fokus på riktig ernæring.

Fyre Your Body for High Intensity Fitness

Den menneskelige kroppen krever seks grunnleggende næringsstoffer-protein, karbohydrater, fett, vitaminer, mineraler og vann. Disse næringsstoffene er levert gjennom maten du spiser. Etter en diett som ikke oppfyller ernæringsmessige behov mens du prøver å øke intensiteten på treningsøktene dine vil sette deg opp for svikt. Riktig ernæring vil hjelpe musklene komme seg raskere etter en høy intensitet trening, gir kalorier som trengs for muskel vekst og energi til intense treningsøkter, og for å støtte en sterk stoffskifte (mengden kalorier du forbrenner i hvile).

For å holde metabolic rate på sitt høyeste, spise en liten, velbalansert måltid eller mellommåltid hver 3 til 3 1 /2 time. Balansert betyr måltidet /snack inneholder magre proteiner, en stivelsesholdige karbohydrater (poteter, yams, brun ris, havregryn og hele korn) og en høy-fiber carb (grønnsaker og frukt).

Mål å redusere mettet og herdet fett, natrium og sukker. Fokus på naturlig mat og unngå hvitt mel, raffinerte karbohydrater, behandlet og pakket og rask mat så mye som mulig. Pommes frites, hamburgere, Cinnabons og Doritos som hjørnesteiner i kosten vil skape problemer.

Drikk rikelig med friskt vann hele dagen. Hvis du venter å drikke til du er tørst, er du allerede dehydrert. Selv om andre drikker som urtete, flavored mineralvann, kaffe, brus og juice teller den daglige målet, grensen koffeinholdige og sukkerholdige drikker for beste fitness og helse.

Hvis du har diabetes, hypoglykemi, eller ofte føler seg ør under trening, spise en god carb /protein snack før trening for å bidra til å stabilisere blodsukkeret. Lavt blodsukker oppleves fra svært intens trening kan gjøre deg svimmel og /eller syke til magen (en "bøtte trening"), eller til og med føre til besvimelse.

før og etter High Intensity Workout

Når du planlegger din måltider gjennom dagen, spiser til drivstoff aktivitetene av følgende tre timer (helt til neste måltid /mellommåltid). Hvis du vil gå til sengs i løpet av en time eller to etter måltidet ditt siste måltid på dagen, vil du spise mye mindre enn du kanskje kl 1:30 PM hvis du høy intensitet vekttrening og cardio trening er planlagt for 3: 24:00 Mengden og hva du spiser, avhenger av din trening intensitet i tillegg: en 30-minutters vekttrening trening med tunge vekter er utfordrende, men krever veldig forskjellige drivstoff enn en 90-minutters boot camp klasse.

Hydration retningslinjer utarbeidet av National Athletic Trainers Association (Nata) anbefaler at utøvere som bruker 17-20 oz med vann eller en utvannet elektrolytt sports drikke to til tre timer før trening eller sports-relatert virksomhet, med en annen 7-10 oz konsumert 15 til 20 minutter før du trener. Nata anbefaler at mens du arbeider ut du fortsetter å spise 7-10 oz av væske hvert 10. til 15. minutt.

Innen en time for ferdigstillelse av en intens treningsøkt, konsumerer en whey protein shake, eller en av dine måltider. Karbohydrater er utnyttet etter trening for å erstatte glykogen lagret i musklene, og protein er nødvendig for muskel vekst og reparasjon av vev. Sikt på en 3-til-en forholdet mellom karbohydrater til protein. Avhengig av kroppen din størrelse, 4 til 12 oz med protein (28 til 50 g) bør være tilstrekkelig. En mager kalkun sandwich på hele korn brødet med salat og tomat, eller havregryn med eggerøre hvite og friske bær er eksempler på store post-workout måltider

Expert Insight eller advarsler:.

Hopp aldri over din post-workout måltid etter en intens treningsøkt. Selv om protein er nødvendig for muskelvekst og vev reparasjon etter intens trening, er kroppens foretrukne kilde for energi både før og etter trening karbohydrater.


Previous:nothing Next:tilapia fiskeernæring

Relaterte artikler


 • diett plan for TrimSpa
 • sunt måltid planer om å gå ned i vekt
 • Fordelene med Yohimbe
 • macrobiotic kosthold og kreft
 • vekttap mat for blodtype en
 • gjør probiotiske acidophilus hjelp uregelmessig?
 • frukt og grønnsaker diett plan
 • hvordan å destillere vann
 • er granola sunt?
 • matvarer anbefales for hyperaktive barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com