faste og vekttap

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-15
Fasting dietter inkluderer Master Cleanse, pressing og andre avrusning dietter og forårsake hurtig vekttap. Ifølge HealthRecipes. com, kan du miste mellom 30 til 40 pounds på et 30-dagers juice raskt. Den store krav til faste støttespillere er at denne prosessen fjerner giftstoffer fra kroppen, øker energi og forbedrer generell helse. Rapid vekttap er tiltalende, men du kan ikke oppnå varig vekttap uten et sunt kosthold

Master Cleanse

Mennesker har fastet i tusenvis av år. Muslimske, kristne og jøder rask for åndelige årsaker til visse tider av året. I det 20. århundre, ble faste på moten som en måte å miste vekt raskt. "Master Cleanse," opprettet i 1940, er en restriktiv diett som krever å drikke en blanding av sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper seks til 12 ganger om dagen uten å spise mat. Dr. Andrew Weil av University of Arizona Center for Integrative Medicine ved College of Medicine sier Master Cleanse opprinnelige formål var en sår behandling. På 1970-tallet, boken "The Master Cleanse" av Stanley Burroughs dokumentert den faste planen som et vekttap løsning.

Juicing Faste

På 1990-tallet, juice fasting ble populær som en kur-all for fedme, aldring , kroniske sykdommer og kreft. Juicing består av å ta rå fersk frukt og grønnsaker og utpakking av saft fra dem ved hjelp av en juicer. The American Cancer Society sier juicing utøvere tror at juice faste styrke immunforsvaret og tilbake balanse til kroppens celler sammensetning.

Side Effects

Bivirkninger av faste for vekttap omfatter svimmelhet, hodepine, lavt blodsukker, anemi og uregelmessig hjerterytme. Dr. Michael Picco av Mayo Clinic sier detox dieters hevder å føle seg mer energisk og fokusert under og etter deres dietter, men kan dette være en psykologisk reaksjon fordi du tror at kalori begrensning er bra for kroppen din. Du bør ikke forsøke ekstrem calorie restriktive dietter som detoxifications og faste uten medisinsk tilsyn på grunn av potensielle bivirkninger.

Metabolisme

Fasting for vekttap fører til hurtig vekttap, men tærer på stoffskiftet. Kroppen går inn i sult-modus som en måte å bevare sin beskyttende fett. Familie Utdanning nettsted sier kroppen forbrenner fett tregere til å overleve lenger og øker sin fete butikker, spørre yo-yo slanking effekt. Dr. Weil sier Master Cleanse produserer den samme effekten, noe som gjør det vanskelig for deg å miste vekt senere og mer sannsynlig at du vil få tilbake pounds tapt når du gjenoppta normal spising.

Konklusjon

Fasting dietter ikke produserer lang Begrepet vekttap resultater. Den beste måten å oppnå varig vekttap er å spise et balansert kosthold og trening --- minst fem dager av aerob aktivitet og to eller tre dager med styrketrening. Det amerikanske National Library of Medicine sier at du bør spise rundt 1500 kalorier per dag. Denne dietten skal bestå av frukt og grønnsaker, magre proteiner og hele korn.


Previous:nothing Next:hemmeligheter for å vokse høyere

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige verdien av papaya
 • sunn frokost, lunsj og snacks
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • hva er purin mat?
 • kosthold for hardgainers
 • high-alkaliske lav syre kosthold
 • avokadoolje helsefordeler
 • rask og sikker vekttap
 • Middelhavet salt vs vanlig bordsalt
 • hva er en sunn fettprosent?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com