gikt mat diett

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-27
Urinsyregikt er en svært smertefull leddgikt tilstand. Det kan føre til ekstrem smerte, hevelse og en manglende evne til å bruke leddene som er berørt. Urinsyregikt kan være forårsaket av mange ting, men det er ofte forårsaket av maten vi spiser. Å vite hvilke matvarer forårsake gikt og hvilke matvarer kan bidra til å forhindre gikt kan hjelpe deg å leve så smertefri som du kan med din tilstand

Du trenger:. .
Litt viljestyrke
En sunn holdning.

Foods Unngå

Hvis du har urinsyregikt, det er mange matvarer som du bør unngå. Alkohol stimulerer betennelse og bør unngås, spesielt øl. Hvis du liker å drikke, foreslår Helse Castle begrense drink inntaket til én til tre ganger i uken.

Også begrense fettinntaket ved å spise kun magert kjøtt. Begrensning fett er viktig fordi vektøkning og fedme kan føre til en økning i urinsyre, en av kjemikalier som forårsaker gikt smerte. Forbered matvarer med mindre olje og drikker fettfri melk.

Unngå mat som er høy i purin, som er en annen kjemikalie som forårsaker gikt smerter. Sweetbreads, ansjos, sardiner, lever, oksekjøtt nyrer, kjøtt ekstrakter, sild, makrell, kamskjell og saus er spesielt høy i purin og bør unngås.

Begrens inntak av protein til 4 til 6 oz. en dag, og prøve å få protein fra lavere fett kilder, slik som tofu og bønner.

mat å spise

En av de viktigste mat å spise hvis du lider av urinsyregikt er kirsebær. Urinsyregikt Diet Tips rapporterer at "Consuming 250 g fersk eller hermetisk kirsebær hver dag bidrar til å redusere urinsyre og gikt angrep i forkjøpet. "Kirsebær, blåbær, og andre mørke bær å behandle gikt smerter. Disse bær høy i anthocyanidins og andre flavonoider, som hjelper lindre den smerten som kommer fra angrep av gikt og hindre etablering av kjemikalier som forårsaker gikt smerte.

Hvis du er allergisk eller bare misliker kirsebær, gikt Diet Tips foreslår også å spise quercetin tre ganger om dagen. Quercetin er funnet i kapers, Løpstikke, epler, te, rød løk, rød druer, sitrusfrukter, tomat, brokkoli og mange bær.


Previous:nothing Next:hva er bygg gress?

Relaterte artikler


 • hva vitaminer for å ta for mørke ringer under øynene
 • informasjon om Dexatrim max 2-0
 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • banan diett for leddgikt
 • hvordan å gå ned i vekt ved å endre på dine matvaner
 • gode kilder til protein
 • diett for pasienter med diabetes og cirrhose
 • Betydningen av syrer og baser
 • matvarer med vitamin B-6
 • den beste maten for øynene
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com