høyt blodtrykk vitamin rettsmiddel

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-08
Blodtrykket er et mål på styrken av blod som presser mot blodårene som strømmer gjennom kroppen. Blodtrykket varierer i løpet av dagen, men når blodtrykket fortsatt høyt da det er klassifisert som høyt blodtrykk, eller medisinsk kjent som hypertensjon. Høyt blodtrykk øker risikoen for hjertestans og hjerneslag og forårsaker symptomer på hodepine, kvalme, oppkast og synsproblemer. Vitaminer kan bidra til å holde blodtrykket stabilt og bidrar til å senke høyt blodtrykk nivåer.

Du trenger:
Et gym medlemskap
. En barnevogn.

Årsaker til høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk kan være forårsaket av en diett høy i salt og fett, og det er også lite fiber, alkohol, kaffe, te, raffinert mat, røyking og stress. Helsemessige forhold, som aterosklerose, diabetes og fedme fører til høyt blodtrykk.

High Blood Pressure Vitamin Remedy

Mens kroppen trenger sodium å opprettholde blodtrykket, vitaminer forhindre natrium nivåer fra å bli for høyt for å holde blodet trykknivåer normalt. Kalium bidrar til å fjerne vann og salt fra kroppen, og dermed redusere blodtrykket. Den anbefalte dosering for å senke blodtrykket er 3500 mg daglig. Mat rik på kalium inkluderer bananer, poteter og melk.

Magnesium spiller en viktig rolle i å opprettholde normalt blodtrykk nivåer. Ta 350 mg magnesium daglig. Magnesium finnes i spinat, grønnkål, fisk, hele korn, ris, belgfrukter og nøtter. Hvis du lider hjerte-eller nyreproblemer, sjekk med legen din før du tar magnesium tilskudd.

Kalsium bidrar til å hindre utbruddet av høyt blodtrykk. Den anbefalte dosering varierer. Menn og kvinner i alderen 25-65 bør ta 1000 mg daglig. Menn og kvinner over 65 år bør ta 1500 mg daglig. Gravide og ammende kvinner bør ta 1200 til 1500 mg daglig. Menopausale kvinner som tar østrogen trenger 1000 mg, mens de som ikke tar østrogen trenger 1500 mg.

Vitamin C kan også bidra til å redusere blodtrykket. Det anbefales å ta 240 mg daglig for å redusere høyt blodtrykk. Vitamin D senker høyt blodtrykk. Kroppen får vitamin D naturlig fra sola, men der tilstrekkelig sol ikke er mottatt, en person skal ta 2000 IE vitamin D daglig i tre måneder.

Naturlig Rettsmidler for High Blood Pressure

Hvitløk bidrar til å senke blod press. To eller tre rå fedd en dag eller en hvitløk supplement anbefales. Indisk stikkelsbær er effektivt i å redusere høyt blodtrykk. Hver morgen, ta 1 ss. av indisk stikkelsbær juice blandet med 1 /2 ts. honning. Lemon, som er høy i vitamin C, bidrar til å kontrollere høyt blodtrykk. Presse en sitron i et glass vann og drikke hver dag. Vannmelon frø bidra til å senke blodtrykket ved å utvide blodårene. Tørr og steke vannmelon frø og spise i liberale mengder.

Persille er nyttig i å senke høyt blodtrykk. Kok en bunt frisk persille i 250 ml vann i tre minutter. Drikk persille vann flere ganger om dagen. Gulrot og spinat juice hjelp i å senke høyt blodtrykk. Juice nok gulrot og spinat for å gjøre 250 ml av hver, og deretter blandes sammen.


Previous:nothing Next:hvor mye kalsium gjør en voksende barn trenger per dag?

Relaterte artikler


 • kosthold for å eliminere raffinert mat
 • ingen alkohol påvirker kolesterolet?
 • ikke spise for å gå ned i vekt
 • high-alkaliske lav syre kosthold
 • diett plan ved hjelp av ferdige matvarer
 • caigua og vekttap
 • kilder til B-kompleks vitaminer
 • okulær ernæring
 • cayennepepper og sitron rens
 • 10 dagers detox
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com