hva er optimal ernæring?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-08
Det finnes hundrevis og hundrevis av supplement selskaper flom fitness industrien med informasjon og produkter i alle former og størrelser. Med denne tilstrømningen av forskjellige merker og produkter, kun noen få bedrifter virkelig skinne. Optimum Nutrition, en ernæringsmessig supplement-selskapet kjent for protein produkter, klarer å skille seg ut over resten med et rykte for eksepsjonell service og en solid supplement linje

Du trenger:. .
Et treningsstudio medlemskap
En barnevogn.

Historie

Optimum Nutrition ble grunnlagt i 1986 av to brødre gründer. Tony og Michael Costello var opprinnelig kjent som Costello's Health distributører. Optimum Nutrition er eid av Glanbia, en internasjonal ost og ernæringsmessige ingredienser 'selskap.

Mission Statement

Rett fra selskapet selv, "Optimum Nutrition arbeider for å produsere særegne, rimelig, førsteklasses kvalitet og samtidig gjør alt for å forventer stadig endrede kundebehov og møte kravene til et dynamisk marked med innovative produkter, effektive hjelpemidler, og uovertruffen service. "

Produkter

Optimum Nutrition er først og fremst kjent for sin 100% Whey Gold Standard. Dette protein supplement kommer i forskjellige smaker, alt fra sukker cookie til sjokolade mynte. I tillegg produserer Optimum Nutrition flere andre linjer av protein produkter. Muskel-byggprodukter som kreatin og amino-syre komplekser, utvinning kosttilskudd som glutamin, og en rekke andre vitaminer og kosttilskudd kan kjøpes gjennom Optimum Nutrition.

Events

Optimum Nutrition (ON) er til stede ved en rekke sportsbegivenheter, spesielt de som er knyttet til kroppsbygging. ON er til stede hvert år på kritiske nettverk og konkurransedyktige hendelser som Arnold Expo og Olympia, som begge er store arrangementer i bodybuilding og makt-løft verdener. Optimum Nutrition er til stede på disse arrangementene bidrar til å forsterke sitt mål om å yte utmerket kundeservice og gjør inntrykk i supplement bransjen.

Hensyn

Mens Optimum Nutrition er absolutt en av de største stjernene i bransjen supplement, bør du forstår at det er flere andre supplement alternativer. Imidlertid er Optimum Nutrition kjent verden over for å gi, utover, produkter og kundeservice på en pålitelig og regelmessig.


Previous:nothing Next:høyt blodtrykk vitamin rettsmiddel

Relaterte artikler


 • hva er de syv komponentene i et sunt kosthold?
 • mat som er lav i vitamin K
 • 28 dagers detox diett
 • vil sink hjelpe med interne kroppslukt?
 • dietter til lavere kolesterol
 • noni fordeler
 • fitness og ernæring
 • hvordan kombinere matvarer for å unngå vitamin-mangel
 • detox vekttap planer
 • ernæring for undervekt personer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com