hvordan du får fett i en uke

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-11
Økende vekt i løpet av kort tid kan være nødvendig for sport som bryting, eller det kan være ønskelig å gjenopprette fra en rask. Uansett hva tilfellet, er det mulig å få en betydelig mengde fett i løpet av en uke. For folk flest, å få vekt raskt krever en dramatisk endring i livsstil og det vil være en rundt-the-clock innsats, men for dem som liker mat og avslapping, kan opplevelsen bli en fornøyelig. Ifølge ernæringsfysiolog Alison Dempsey, hvor mye fett som man kan få i løpet av en uke varierer dramatisk basert på faktorer som den enkeltes metabolic rate i begynnelsen av uken (jo raskere personens metabolic rate, desto lengre tid det vil ta å langsom det), og hvor mye mat den enkelte kan forbruke. For en person som går inn i denne uken av vektøkning med en langsom metabolisme og en kropp som er vant til å spise store måltider, sier Dempsey det er mulig å få ett pund per dag eller mer

Du trenger:.
Vektøkning vitaminer og kosttilskudd.
Foods høy i protein, karbohydrater og fett.
Bed.
Øl eller vin.
Vann.
Energy Bars.
Sigaretter.
Klokkealarm.
High calorie protein shakes.


en.
Ta vektøkning kosttilskudd daglig. Den nøyaktige dosen og hyppigheten vil variere avhengig av det enkelte produkt. Disse kosttilskudd inneholder kalorier og vitaminer for å fremme utviklingen av fett og muskler. De er forskjellige fra protein kosttilskudd som vanligvis brukes til å få muskelmasse, men vektøkning kosttilskudd inneholder ofte protein som en av ingrediensene. Eksempler på disse vektøkning kosttilskudd inkluderer Weider's Dynamic Vekt Gainer og Twinlabs Vinnere Fuel.
To.
Spis et måltid hver åttende time. Måltidene bør være høy i karbohydrater som brød og pasta, fett som meieriprodukter, og høy i protein, som finnes i kjøtt og egg. Spis så mye som er fysisk mulig under hvert måltid.
Tre.
Drikke øl eller vin til hvert måltid. Øl og vin er høy i kalorier og alkohol bremser det sentrale nervesystemet, og dermed bremse forbrenningen og åpner for mer vektøkning.
Fire.
Drikk et glass vann til hvert måltid for å hindre dehydrering fra alkohol.
fem.
søvn i fire timer rett etter hvert måltid. Sleeping bremser kroppens systemer, slik at maten beveger seg gjennom kroppen langsommere. Dette betyr at maten er i fordøyelseskanalen for en lengre periode, noe som åpner for absorpsjon av flere kalorier, fett og næringsstoffer.
6.
Drikk et høy-protein shake og spiser en høy calorie snack (som en energi-bar, potetgull eller is) umiddelbart etter oppvåkning fra de fire timers lur.
7.
Slapp av eller sove før neste måltid og gjenta trinn to gjennom fem. Det er viktig at du unngår enhver form for fysisk aktivitet eller trening, da dette vil føre til tap av kalorier og fett.
8.
Røyk sigaretter for å utløse en økning i produksjonen av kortisol, en stress-relaterte hormon som også aktiveres av alkoholforbruk og mangel på søvn. Kortisol får kroppen til å få vekt-fett, særlig
9
Watch skummelt eller spennende filmer eller TV-programmer mens du slapper av. . . Dette fører til at kroppen opplever stress, sette i gang produksjon av hormonet kortisol.

Tips og advarsler


 • Unngå å spise lite fett, grønnsaker og frukt. Dette vil ta opp plass i kostholdet ditt som du kan bruke til å konsumere høyt kalori fett og sukker.
 • Rapid vektøkning er lite sannsynlig å være permanent. Long-term vektøkning er best oppnås ved å danne nye vaner og livsstil endringer som er i overensstemmelse med vektøkning. Sunn vektøkning innebærer å få fett og muskler over lang tid.


 • Previous:nothing Next:hvor mye fiskeolje til å ta per dag?

  Relaterte artikler


 • 21-dagers rens
 • macrobiotic kosthold og KOLS
 • acai extract fordeler
 • hvordan å kurere halloween sukker cravings
 • postmenopausale vekttap
 • liste over matvarer lavt kolesterol
 • ideell vekt for kvinner over 40
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • Hvordan unngå å bli nyrestein
 • mat kilder til co q enzym 10
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com