hvordan du kan øke forbrenningen og få plass i 7 enkle trinn

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-12-29
Er du klar for å komme ut av nedgangen, og komme i form? Det kan ikke være så vanskelig som du tror. Det er mange ting vi kan gjøre for å hjelpe oss å komme i form, få frisk og leve et bedre, lykkeligere liv. Hvis du ikke er fornøyd med kroppen din du ikke er fornøyd med deg selv og din selvtillit lysbildene. Når du føler deg godt om deg selv den viser. Du ser bra ut. Du ser lykkelig, positiv og selvsikker. Dette utløser en positiv respons fra andre, men selvfølgelig kan det gå den andre veien også. Komme i form er en fin måte å føle seg bedre om deg selv og det er ikke alltid så vanskelig som du kanskje tror. Her er 7 ting du kan gjøre for å øke stoffskiftet og komme i form:

Du trenger:
En liten viljestyrke
. En sunn holdning.


en.
Spise små måltider hver 2-3 våkne timer vil øke stoffskiftet og redusere fettlagring. Pass på at disse er sunne måltider som inneholder balanserte mengder av protein, karbohydrater og fett.
To.
Gi opp brus. Det er anslått at folk flest drikker i gjennomsnitt 2 vanlige brus daglig. Det utgjør 300 kalorier. Hvis du legger til de 300 kalorier opp over et års tid det resulterer i en vektøkning på over 30 pounds. Hvis du gir opp brus du kan miste over 30 pounds.
Tre.
Sett klare mål for deg selv. Hvis målet ditt er å LIVE 10 pounds og 5 inches av midjen din skrive det ned. Vær veldig spesifikk. Ikke satt uklare mål fordi i de fleste tilfeller personer følger ikke gjennom. En personlig trener kan hjelpe deg å gjøre dette, eller du kan gjøre det på egen hånd hvis du er streng med det. Sett dine mål på kjøleskapet og snack skap for å minne deg på hva du ønsker å oppnå før du har et sett igjen.
Fire.
Spis et lite måltid langsomt deretter vente 15 til 20 minutter før de bestemmer om du trenger mer mat. Dette gir hjernen tid til å behandle måltid. Noen mennesker over spise uten engang å vite det fordi det hjernen din ikke registrerer "full" umiddelbart. I de fleste tilfeller vil du føle deg like fullt etter et lite måltid som du gjør med et stort måltid.
Fem.
Drikk 8 gram vann før hvert måltid. Å gjøre dette vil forhindre over å spise fordi det vil delvis fylle deg opp.
6.
En av de beste måtene å forbrenne overflødig fett det å gå eller jogge. Du kan gjøre dette for så lite som 15 minutter om dagen og fortsatt brenne en anstendig mengde kalorier. Hvis du kan gjøre gå eller jogge første om morgenen. Gjøre det i morgen er mer effektivt fordi kroppen er utarmet av kalorier, og har til å trekke energi fra fett butikker.
7.
Re du lei av din fitness /treningsprogram? Nøkkelen til å komme i form og holde seg i form er å gi kroppen nye utfordringer. Endre opp arbeidet outs 2 eller 3 ganger i måneden. Ikke vær redd for å prøve noe nytt!

Tips og advarsler


 • Sett deg ned og skrive ut de målene du ønsker å oppnå. Det er et bevist faktum at det å skrive ut ting hjelper oss feste med dem og har mer suksess.
 • Oppsøk lege råd hvis du er eller har nylig blitt syk før du starter noen form for treningsprogram.


 • Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt med naturlig hjemme rettsmidler

  Relaterte artikler


 • ernæring i solsikkefrø
 • hva du skal spise for å hindre oppblåst mage
 • forebygge kreft med mat
 • gjør linfrø fart på stoffskiftet?
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • hvor lenge kan fersk fisk bo i kjøleskapet?
 • sunt kosthold kosher produkter
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • olivenolje ekstrakt fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com