hvordan du slår rundt type 2 diabetes

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-31
Hvis vi ikke forstår hva som forårsaker type 2 diabetes. Det er vanskelig å påvirke en kur. Ved definisjonen dersom en pasients blodsukker målinger er fast godt over typiske, da en person blir diagnostisert som en type 2 diabetes.
Leger, har tatt sine anelse fra vitenskap og diabetisk 's symptom, ute av kontroll blod sukker, benyttet en tilnærming, som begrenser pasientens inntak av karbohydrater og /eller sukker. I tillegg leger har utviklet medisiner, som stimulerer bukspyttkjertelen til å produsere mer insulin. Og i ekstreme tilfeller forskrive de utfyllende syntetisk insulin via injeksjon. Utviklingen av disse mirakuløse narkotika og produsere insulin utenfor menneskekroppen er briljant. Men dette universelle tilnærmingen forutsetter at problemene ligger hos inntak av mer karbohydrater og /eller sukker da pasientens systemet kan behandle. Denne linjen angrep er beslektet med scouring ørkenen, for vann, via jage luftspeilinger.
La oss ta vår ledetråd fra en annen arena. Tredje Mosebok 03:17 "Det skal være en evig lov for generasjoner gjennom alle boliger, så dere spiser verken fett eller blod. "Videre leser vi" Ja, kjøtt også av dyret og av fuglene i luften, har jeg, Herren, ordinert for bruken av mannen med takksigelse, likevel de skal brukes med måte "
.
Vi kan diskutere den eksakte den eksakte mekanismen involvert. Men det er ingen tvil om, at animalsk fett og protein generelt, forstyrre, og begrense insulin produksjon. Vår kunnskap om den eksakte driften av kroppen er i beste fall begrenset. Men vår evne til å definere og forklare er ikke en perquisite for å utnytte den kunnskapen vi har.
Hvordan ville du like å ha karbohydrater og sukker tilbake på menyen

Du trenger:?.
diabetiker testing kit
.
Vann.
Salt.
Sense Gud gav en gås


en
Sjekk du fastende blodsukker,. . Hver morgen før du spiser og før noen fysisk aktivitet. En uke med lesing bør være tilstrekkelig. I løpet av denne tiden ikke gjør noen endringer i kosthold eller medikamenter. Dette vil gi deg en baseline som du kan bruke til å bekrefte din fremgang.
To.
Tid trengs for å rense, å eliminere fett og giftige fra kroppen din, å bringe blod sukker regelmessig og konsekvent under 150 mg /dl, men hvor lenge til vi kan se forskjellen? Igjen la oss ta vår ledetråd fra Skriftene. The Book of Daniel "Bevis dine tjenere, jeg bønnfaller deg, ti dager, og la dem gi oss puls (en blanding av såkorn) for å spise, og vann å drikke. Så la oss ansikt ses på før deg, og åsyn av barna som spiser av den delen av kongens kjøtt: og som du ser,, håndtere dine tjenere "
gifte, for. neste ti dagene satt et mål om å eliminere alle fett /oljer fra kostholdet ditt. Nå er dette bare et mål, og du kan ikke nå det noen dager, men holde et lokk på feil. Aldri gå over ti gram fett om dagen. Hold inntaket av karbohydrater og sukker beskjedne, for nå. Hvis du gjør slip og din faste blod sukker er over 150 kamper med mineral salt og vann.
Bonusen, begynte å legge til flere karbohydrater og /eller sukker i kosten etter seks dager. Sakte i begynnelsen, men ved slutten av de ti dagers perioden satte ingen begrensninger på kaloriinntaket fra karbohydrater.
Tre.
Belønninger og gjengjeldelse dette er neste steg. Du er ofre fett og oljer, for nå. Du må skifte så med ris, poteter, fett gratis godteri, jeg liker Hot tamales, eller bakte bønner hva matvarer, som er fettfri, og som du liker, men gjør det med måte, for de første seks dagene.
sorbet is har ett gram fett per servering og noen merker er fett gratis. Belønn deg selv sukker er ikke den skyldige.
Hvis du har vært reguleringen på sukker og karbohydrater forbruk i lang tid dette kommer til å føle seg som synde. Bare husk sukker er ikke skurken her. Men ta det rolig hvis du ønsker, vil du finne ut når du sjekke fastende blodsukker hver morgen.
Fire.
Se opp for skjult fett. Mat produserer er eksperter på markedsføring fett. Les ernæring etiketter. Vær sikker på hva du spiser er faktisk fett gratis. For matvarer som er nesten fettfri lese servering størrelse. Jeg har sett mat etiketter som leser ett gram per porsjon. Høres bra før du leser servering størrelse og en teskje. Så vi har ett gram fett per teskje. Jeg har aldri spist bare en teskje av iskrem i livet mitt. Misvisende etiketten er ikke uvanlig så gjøre mer enn blikk på dem.
Fem.
Et ord av forsiktighet. Du må ringe tilbake du medisiner, sjekk med legen din. Som blodet sukker begynte å falle, kan du oppleve hypoglycemic problemer hvis du ikke kutte ned på diabetic medikamenter dosen.
Snakk med legen din om kommer av Metformin. Metformin forårsaker alvorlige nyreskader. Det er effektivt, men dumpe det så snart som mulig.
En siste ting, hvis du er en diabetiker, (det er mer presist å si Fat Sensitive), i lengre tid, har kroppen din vokst venne til høyere blodsukker nivåer.
I en ikke-diabetikere, vil legen din vurdere blod sukker nivåer av 80-120 mg /dl normal. Men du kan oppleve hypoglycemic symptomer i denne serien før kroppen adjusts. So gjøre deg oppmerksom på symptomer på lavt blodsukker. Carry noen no fett godteri, eller en flaske med appelsinjuice. Og snakk med legen din om å redusere eller eliminere din medisiner for diabetes.
6.
Change er enkel, men aldri lett. Det hjelper å ha den forstand Gud gav en gås. Men hvis du vil forandre.
Forventet dramatiske resultater, i løpet av få dager blodet sukker vil normalisere, vil din utholdenhet øker, og ditt hjerte problemer vil begynne å avta, i tillegg til en dramatisk reduksjon av turer til vannklosett, eller badet hvis en amerikaner. Du vil miste femten eller tjue pounds den første måneden. Hvis du lider av diabetisk nevropati det vil gi betraktelig bedre. Din livskvalitet vil perk opp. Etter seks måneder av kontroll kan det være lurt å gå av ED meds.
Hvis du er en diabetiker, eller elske noen som er diabetiker hjelpe dem til å gjøre en forandring i dag!

Tips og advarsler


 • Gud skiller mellom fett og oljer. Som du begynner å komme, kan du begynne å legge litt matolje tilbake inn i deg kosthold. I min neste artikkel vil jeg dekke de ulike typer oljer:. Det beste, det verste, når de skal legge dem tilbake i kostholdet ditt og hvor mye
 • Den informasjonen som presenteres representerer her synet til forfatteren som om datoen for offentliggjøring. Bruken av informasjonen skal være basert på dine egne due diligence og til tider konsultasjon med legen din.


 • Previous:nothing Next:hvordan å bruke acai berry juice til hjelp vekttap

  Relaterte artikler


 • ernæring for intens trening
 • sunt fett brennere
 • så Palmetto bivirkninger
 • 10 vekttap kosttilskudd
 • fordeler og ulemper av kolesterol
 • hvordan du behandler lavt blodsukker (hypoglykemi)
 • å spise sunt når du reiser for business
 • hvordan vet hvor mange vekt overvåkere poeng du får
 • poteter og vekttap
 • magnesium effekter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com