hvordan kosthold uten egentlig slanking

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-19
Når jeg hører ordet kosthold, pleide jeg å krype, fordi det pleide å føles som livet mitt var slutt. Mat er en hyggelig del av livet, og spise sunt betyr ikke gi opp gode smaker maten

Du trenger:.
En Appetitt


en
Først, sette realistiske grenser for deg selv. Endring skjer i faser, så min første fasen var å endre kostholdet mitt til det bedre. I den første fasen, fylte jeg mine pantry med sunne produkter. For eksempel, kjøper jeg Extra Virgin Olive Oil, 100% hel hvete pitas, diverse frukt, ulike grønnsaker, drikke vann, te og kaffe uten melk eller sukker. Jeg også kjøpe ekte ost. Den gode ting, ikke pakket bearbeidet ting.
To.
Deretter gjorde jeg en avtale med en dietetiker gjennom forsikring min, og tok fordel av gratis vektkontroll tjenester tilgjengelig for meg gjennom min helseforsikring for profesjonell rådgivning. Jeg har også holdt min lege i loopen med vekten min mister planer, og fulgte deres råd. Min dietetiker ga meg en grunnleggende bilde til følge, og jeg fulgte den enkle bildet med all den maten jeg elsker.
Tre.
Jeg sluttet å spise ute, og tok kontroll over maten min ved koking min egen mat. Maten smaker bedre og i det lange løp er bedre for deg.
Fire.
Hvis du spiser 90% godt, bør du ikke å jukse selv på din behandler. Hvis du ønsker en cookie eller fast food en dag, spiser det. Akkurat så lenge du ikke gli tilbake i gamle rutiner.
Fem.
Deretter fant jeg måter å innlemme mosjon i livet mitt. Jeg liker ikke å bruke timevis i treningsstudio, så jeg først bestemte meg for å forplikte seg til noe lite. Jeg begynte å gå hunden min hverdag i 30 minutter om dagen. Det var en liten endring i livet mitt, at på lang sikt tilbys store belønninger.
6.
slutt, glem å miste vekt. Prøv å oppfylle andre deler av livet ditt. Jo mindre jeg tenker på kosthold, og bare nyte min mat og livet, jo mer jeg taper. Jo mer jeg tenker på det, jo mindre vekten kommer av. Også se på det store bildet. Hvilke positive endringer har dere gjort? Hvordan har det forbedret livet ditt? Endring tar tid, og steg uansett hvor liten er den eneste måten å komme dit.

Tips og advarsler


 • Se mitt elektroniske mat journal http://anamsorianoblog . blogspot. com /
 • Denne artikkelen er ikke ment å erstatte eller bytte ut noe medisinsk eller faglig rådgivning. Ta kontakt med din lege før du prøver å gå ned i vekt, spesielt hvis du har en medisinsk tilstand.


 • Previous:nothing Next:hvordan du kan øke stoffskiftet raskt uten bekymringer

  Relaterte artikler


 • informasjon om Dexatrim max 2-0
 • hvordan å holde seg vakker og ungdommelig gjennom årene
 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • mat kilder til polyphenol
 • hvordan å gå ned i vekt ved å sette en timer
 • 5-HTP for vekttap
 • raskt vekttap med frukt
 • ølgjær fordeler
 • detox for vekttap
 • Stevia vs sukralose
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com