kalorier i et balansert kosthold

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-20
Kalorier er enheter av energi, avgjørende ikke bare for kroppen å jogge fem miles, men også til å utføre grunnleggende funksjoner som å puste. Den gjennomsnittlige voksne trenger ca 2000 kalorier om dagen, ifølge US Department of Agriculture, selv om kalori behov varierer fra en persons alder, kjønn og nivå av fysisk aktivitet. Selv om du kan lett komme kalori-behov med et par høye calorie mat, vil du gå glipp av viktige næringsstoffer hvis du ikke spiser et balansert kosthold

Du trenger:.
Hjertelig suppe.
Whey protein pulver.
Yoghurt.
Frossen frukt.

Betydning

I følge US Department of Health and Human Services og USDA's Dietary Guidelines for amerikanerne, 2005, kosthold data og offentlige helseproblemer tyder på at voksne aren " t får nok kalsium, kalium, fiber, magnesium og vitamin A, C og E. Barn og unge har vist seg å være mangler på kalsium, kalium, fiber, magnesium og vitamin E. En balansert diett rik på disse og andre næringsstoffer er viktig å fremme en sunn kropp, redusere risikoen for sykdommer, og hjelpe til med normal vekst og utvikling av barn.

Fakta

The Institute of Medicine's Fôr Referanse inntak anbefaler at en gjennomsnittlig voksen kalori inntaket bør bestå av 45 til 65 prosent karbohydrater, 10 til 35 prosent protein, og 20 til 35 prosent fett. Det betyr en gjennomsnittlig voksen forbruker 2000 kalorier om dagen bør spise 900 til 1300 kalorier fra karbohydrater, 200-700 kalorier fra protein og 400-700 kalorier fra fett. For å finne innholdet av mat uten etiketter, er det flere kalori, protein, fett og karbohydrater tellere online (finne en link til en i Resources).

balansere Diet

For et balansert kosthold, det Dietary Guidelines anbefaler at gjennomsnittlig voksen spise seks porsjoner med korn, fem porsjoner med grønnsaker, fire porsjoner med frukt, som tilsvarer 5,5 oz. av protein fra kjøtt og bønner, tre kopper melk eller tilsvarende fra andre meieriprodukter, og seks ts. olje hver dag. Eksempler på porsjoner størrelser inkludere en skive brød, 1/2-cup av rå eller kokte grønnsaker, en medium frukt og 1/4-cup av kokte bønner.

Beste valgene

Selv spiser antall anbefalte porsjoner i hver gruppe er viktig for et balansert kosthold, hva som er like viktig er å velge de mest næringsrike matvarene innen hver gruppe for å møte dine kalori behov. Velg hele korn som grovbrød, havregryn og brun ris fremfor raffinert korn som hvitt brød, pasta og ris. Arbeide for å spise et bredt utvalg av frukt og grønnsaker siden de tilbyr et eget utvalg av vitaminer og mineraler. Velg fjærfe, fisk, bønner, nøtter og frø for protein i stedet for rødt kjøtt eller bearbeidet kjøtt som pølser og kjøttpålegg. Prøv å unngå mettet og trans fett, som finnes i mange stekt mat og forberedt, pakket mat eller spiser dem bare som en og annen godbit.

Hensyn

Disse anbefalingene er for den gjennomsnittlige voksne med en 2000 kaloribehov. En meget aktiv ung mann ville trenge litt større porsjoner enn det som anbefales her, mens en stillesittende eldre kvinnelige ville ha mindre. Spesifikke populasjoner, som gravide og personer med helsemessige forhold som diabetes bør konsultere sin helsepersonell om hvordan å oppnå en balansert diett for deres individuelle behov.


Previous:nothing Next:vekttap i 14 dager eller mindre

Relaterte artikler


  • sonen diett måltid plan
  • brus og hjertesykdom
  • hvordan du får fett i en uke
  • lav GI matvarer for barn
  • kosthold regler
  • detox før slanking for kvinner
  • helsemessige fordelene ved blåbær juice
  • anti inflammatorisk urter for vekttap
  • nødvendigheter vitaminer for overgangsalder
  • den beste vekttap diett for kvinner i overgangsalderen
    Adresse:
    Postboks 7601
    1020 BERGEN
    Email: prgmea@prgmea.com