kan du juice med en blender?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-16
Tilhengere av juicing kan fortelle deg at du ikke kan juice med en blender. Sannheten er at du kan, om du trenger hjelp av en sil og visse elementer, som for eksempel gulrøtter, er vanskeligere å jobbe med i en blender

helsemessige fordeler av Juicing

Et glass hjemmelaget juice er en sunn tillegg til kosthold. Når du lage din egen juice, er du ikke bare unngå den ekstra sukker, smaker og kunstige ingredienser mange butikk-kjøpte juice inneholder, er du beholder massen og fiber at selv 100 prosent juice eliminere. Plus, er du i stand til å komme opp med dine egne originale frukt og grønnsaker blander å møte dine personlige smak og helsemessige behov.

Noen føler juicing er avgjørende for en sunn livsstil fordi det hastigheter opptak av visse næringsstoffer. Selv om det gjør fart absorpsjon, fordelene er debatable. There er en nedside. Sammen med raskt absorbert næringsstoffer, er det sukker absorberes raskt og kan påvirke blodsukkernivået.

Spise hele frukter og grønnsaker levere samme næringsstoffene til kroppen din. Med juicing, derimot, vil du sannsynligvis å konsumere større mengder av frukt og grønnsaker enn om du skulle spise dem rå. Dessuten kan du oppleve at du liker visse, uventede, frukt og grønnsaker, som for eksempel pastinakk, i en juice når du ikke liker dem i hele skjemaet. En balansert tilnærming ville være å innlemme saft i med kostholdet ditt, men fortsatt nyte rå, hele frukter og grønnsaker i tillegg.

Lage juice i en blender

Juicing i en blender tar en mer arbeid enn med en juicer. Når prepping din produserer, klippe små biter og unngå frø, stengler og andre deler som du ikke ønsker å svelges. Også å eksperimentere se med hvilke frukt og grønnsaker vil blenderen kan arbeide. Harder, kan tettere elementer som gulrøtter ikke bryte helt ned i blender din. Noen elementer, som bananer, ikke slipper mye juice uansett hvor mye du blande dem (selv om de vil bryte ned og bli drinkable).

Etter blande ingrediensene, hell saften gjennom en sil for å fjerne unblended stykker etter behov.

Juice puristene vil drøfte effekten av juicing i en blender. I motsetning til en juicer, en blender bare koteletter ingrediensene finere og finere til de er flytende. Sluttresultatet vil være tykkere enn om den ble produsert i en saftpresse.

Fordeler med en Juicer

En saftpresse tar ting ett steg videre enn en blender. Snarere enn bare å bryte ned de produserer, skiller en juicer saften av fiber. Dette er hva juicing puristene mener raskere absorpsjon av næringsstoffer.

Hva mer, minimerer en juicer av mengden arbeid. Det er ikke behov for prepping elementer og fjerne frø eller skreller. En juicer gjør jobben.


Previous:nothing Next:vekttap fra The South Beach Diet

Relaterte artikler


 • hvordan å lindre PMS stress naturlig
 • hvit te helsemessige fordeler
 • hvordan kombinere matvarer for å unngå vitamin-mangel
 • diabetiker protein dietter
 • kan du ta for mange probiotika?
 • ernæringsmessige matvarer i videregående skole salgsautomater
 • frukt og grønnsaker diett plan
 • om Hallelujah diett plan
 • bivirkninger av phentamine
 • sukkerfri godteri ingredienser
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com