klyster og vekttap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-05
Klyster er en gammel naturlig middel for rengjøring av kolon. Den mest vanlige og allment aksepterte bruk for kolon rensing er å avlaste forstoppelse. Mens det er en rekke andre grunner en klyster kan være anbefalt eller foreskrevet, en enda mer felles bruk for et klyster i disse dager er å oppmuntre vekttap

Historie

Begrepet Klyster og kolon rensing for helbredende tiltak har eksistert i tusenvis av år og har vært brukt gjennom historien, spesielt i høye samfunnet. Ideen om "auto-intoxification» ble antatt av de gamle egypterne og grekerne. Teorien er at kroppen trenger hjelp til avhending av sin avfall og giftstoffer. Denne ideen er kontroversielt, og mange tror det mangler til og med motsier vitenskapelige bevis. Klyster, også kalt colonics, har nylig blitt brakt tilbake i rampelyset som kjendiser begynte å bruke dem til å forberede seg til røde løperen hendelser. De antas å bidra til å kaste de siste par pounds og få midsection fin og flat. Klyster er anbefalt i kombinasjon med ulike kjente dietter, faster og avgiftning prosesser.

Typer

Det finnes en rekke ulike typer Klyster, og de kan gis enten hjemme eller i en profesjonell setting, der de er mer ofte referert til som colonics. Det er vann Klyster i varierende temperaturer, saltvann, yoghurt, forskjellige urter og salter, melk, eddik og kaffe Klyster. I alle tilfeller, er hovedfokus på rensing av tykktarmen, men en bieffekt kan være en plutselig vekttap.

Prosessen

Prosessen med et klyster involverer skylling av tykktarmen med en av de væsker som er nevnt ovenfor . Væsken lagres i en klyster bag, omtrent som en varmeflaske, og deretter suspendert over pasienten. Posen er koblet til et rør og en dyse, som er smurt og satt inn i anus. For mindre Klyster, kan en rektal pære og sprøyten brukes. Resultatet av denne prosessen er en tømming av den nedre tarmene.

Effekter

Mens mange mennesker kan bokstavelig talt føle seg lettet etter en klyster, og kan godt kaste et par pounds, er det komplikasjoner og risikoer som kan gå sammen med noen kolon-rensing prosedyre. Først, må utstyret være sterilt og ordentlig for å unngå komplikasjoner. Hvis det brukes for mye, kan de føre til dehydrering, anemi, underernæring og manglende evne til å flytte tarmer naturlig.

Teorier /Spekulasjoner

Det er mye kontrovers rundt kolon rensing, og om det har noen medisinsk integritet. Mange sier den gamle teorien av "auto-intoxification" har aldri blitt bevist. Faktisk har obduksjoner vist det motsatte, at det er faktisk ingen buildup i tykktarmen, og kroppen effektivt kan kvitte seg med sitt eget avfall. Mens noen mener det hjelper med vanlige sykdommer som forstoppelse og hodepine, andre er kun vurdert med Shedding noen pounds før en viktig begivenhet.


Previous:nothing Next:vitaminer og post-øvelsen utvinning

Relaterte artikler


 • om kokosolje rensing kosthold
 • kosthold for fedme
 • hva mineraler finnes i maten?
 • mat som rense ut arteriene
 • om nyre detox matvarer
 • ernæring og trøstespising
 • hvordan å miste vekt og kaste pounds raskt
 • vekttap for tenåringsjenter
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • mat kilder til co q enzym 10
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com