macrobiotic kosthold og kreft

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-04
Ifølge National Cancer Institute, er en tredjedel av all kreft dødsfall knyttet til mat som vi spiser. Hva du spiser kan hjelpe eller skade deg, og spiser et bredt utvalg av matvarer er generelt anbefalt for god helse. Det er krav og kontroverser rundt macrobiotic kosthold og dets potensial for å forebygge kreft og fremme god helse

Historie

Den macrobiotic kosthold er utviklet av japanske filosofen George Aohsawa. Hans lære var basert på hvordan å helbrede gjennom riktig kosthold og og naturmedisin. Ordet "makrobiotisk" kommer fra greske røtter og betyr "lang levetid. " Han forsøkte også å integrere Zen buddhisme og holde dietten enkelt og gratis toxins. The opprinnelige kosthold bestod av ti etapper, og hvert stadium ble mer restriktive. Den siste fasen inkluderte bare brun ris og vann.

Diet

Den makrobiotiske kosthold er hovedsakelig vegetarianer en. Den består av 50 til 60 prosent organisk hele korn og 20 til 30 prosent grønnsaker. I tillegg er små mengder av supper, bønner, sjø grønnsaker, hvitt kjøtt og fisk er tillatt. Frukt og nøtter kan inkluderes på tilfeldig basis. Grønnsaker og korn er alltid i kokt form. Ifølge American Cancer Society, er det noen aspekter av makrobiotiske kosthold som er sunt for kreftpasienter.

Foods Unngå

Spesifikke matvarer er eliminert fra makrobiotiske kosthold, slik som poteter, paprika, aubergine, asparges , spinat og avocado. Majones, te, kaffe og rødt kjøtt er også på gjør-ikke-spise-listen. Den nåværende versjonen av kostholdet har en viss fleksibilitet, men fraråder meieriprodukter, kjøtt og raffinert sukker.

Krav

De forskanset i denne dietten og livsstilen mener at å følge en makrobiotiske kosthold kan forebygge mange sykdommer, samt kurere dem. Noen føler at dietten kan kurere kreft og skape god helse og harmoni rundt om i verden. Dr. Anthony Sattilar, en anestesilege ved Methodist Hospital, hevder hans makrobiotiske kosthold er det som kurerte hans prostata kreft.

Sammendrag

The American Cancer Society har funnet er det ingen bevis for at macrobiotic kosthold kan kurere kreft hos mennesker. De oppfordrer folk til å ikke bruke denne dietten som en eksklusiv middel til kreftbehandling. Det er mangler i enkelte vitaminer og mineraler som støtter kroppens helse.


Previous:nothing Next:calorie begrensning dietter

Relaterte artikler


 • fordelene av vitamin C for huden
 • hva du skal spise for å hindre oppblåst mage
 • hvordan å trimme midjen i bare 24 timer
 • ernæring plan for seks pakker
 • hCG diett terapi
 • vekttap faster
 • fordeler og bruk av grapefruktkjerneekstrakt
 • lemonade detox drink
 • lav GI indeks diett retningslinjer
 • stavet mel vs hel hvete
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com