mat som fjerner plakk fra arteriene

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-13
Det er viktig å spise en godt balansert kosthold når du prøver å opprettholde din helse. Trening hjelper, og det gjør får nok søvn, men heller ikke er så viktig som å lage sunn mat valg. Fett, sukker og tilsetningsstoffer bør unngås for enhver pris. Bearbeidet mat også er uproduktivt å opprettholde helse. Når plakk bygger i arteriene, bygger kolesterol og risikoen for hjertesykdom stiger, betydelig. Næringsrike matvarer er det ideelle hakke for perpetuating et sunt liv

Fiber Rich Foods

Foods fylt med fiber inneholder nøtter, havre, hel-korn brød, belgfrukter og hele hvete pasta. Disse matvarer kan spises alene eller som tillegg til måltider. Fiber er viktig fordi de lavere kolesterol og stabilisere sukker i blodet. Også, fibre fungere som en katalysator i fordøyelsesprosessen. Det er godt å få ca 10 g fiber daglig for å redusere LDL-kolesterol.

Deep Water Fish

Deep vann fisk inneholder omega 3 fettsyrer. Disse syrer fungerer som antikoagulanter å holde blodet fra clotting. De har også senke høyt blodtrykk og øke HDL kolesterol (den virkelige slag). Laks, ørret og makrell er gode kilder for å få omega 3 fettsyrer. Den beste måten å tilberede fisk og fremdeles få helsemessige fordeler er ved bakervarer eller grilling det.

Grønnsaker

Så mye som folk unngår grønnsaker de er svært gunstig for å opprettholde helse. Grønnsaker inneholder kalium, som senker blodtrykket. Brokkoli, blomkål og kål er gode kilder som hjelper bekjempe sykdom og kolesterol. Ifølge en studie på mus utført ved Wake Forest University, grønnsaker beskytter arteriene fra fettlager bygger opp.

Frukt

Frukt som granatepler, blåbær, bjørnebær og jordbær er bidrar til å redusere plakk nivåer. Disse fruktene hold næringsstoffer som fungerer som antioksidanter. Disse næringsstoffene er kjent som flavonoider. Frukt senke kolesterolet og fungere som Preventatives med tilstoppede arterier.

Olivenolje

I følge Food and Drug Administration, to spiseskjeer olivenolje bør brukes en dag å få helsemessige fordeler. Olivenolje kan brukes til å blande med andre oljer eller brukes som en erstatning for andre fete oljer. Extra virgin olivenolje er den beste form for å kjøpe fordi det er mindre bearbeidet og har beholdt det meste av sin næringsverdi.


Previous:nothing Next:hvordan å svømme for vekttap

Relaterte artikler


 • fysiske egenskaper av lipider
 • teknikker for å vokse høyere
 • å spise med barna
 • tropiske oljer og hjertesykdom
 • kosthold for hardgainers
 • aubergine fordeler
 • så Palmetto bivirkninger
 • kolon helse kosthold
 • vekttap programmer for kvinner
 • no carb diett måltid plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com