medisinske egenskaper sitronsaft

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-17
Ifølge den klassiske urtemedisin teksten "A Modern Herbal," sitroner er det mest verdifulle av alle frukter for bevaring av helse. Brukes av kulturer rundt om i verden siden antikken for å forbedre og vedlikeholde helse, pakker sitronsaft en sterk phytochemical punch. Med potensial til å lette forhold fra betennelse til forgiftning til kreft, sitroner fortjener en nærmere titt inn i medisinske funksjoner som gir dem deres helbredende egenskaper

Historie

Lemons har vært lenge anerkjent for sine helbredende egenskaper. Nero, den beryktede keiser i Roma, berømte drakk store mengder sitronsaft for å motvirke forsøk på hans liv av forgiftning.

løpet av det 18. århundre, oppdaget British Royal Surgeon James Lind som sitroner kunne avverge skjørbuk, en ødeleggende epidemi sykdom blant sjøfolk som resulterte av vitamin C mangler. Siden da har det vært britisk lov at hvert skip har nok sitronsaft for hver sjømann.

Siden antikken i Indonesia, har kvinner med migrene blitt rådet til å vaske eller suge føttene i vann med sitronsaft.

Sitronsyre

Lemon juice er 6. 7 til 8. 6 prosent citric syre. Sitronsyre er en kraftig chelator, eller stoff som kan binde metallioner og fjerne dem fra løsningen. Dette gjør sitronsyre en ettertraktet kjemiske i såper og rengjøringsmidler, men det kan også gi kraftige helsemessige fordeler ved å behandle heavy-metal forgiftning hos mennesker og hjelpe bekjempe virus og bakterieinfeksjoner. (Se Resources. )

Vitamin C

Lemon juice er rik på vitamin C, et vannløselig vitamin og kraftig antioksidant som kreves for vekst og reparasjon av kroppsvev. Vitamin C er nødvendig for dannelsen av kollagen, funnet et protein i huden, arr vev, blodårer og andre kroppsvev. Antioksidanter som vitamin C hjelper forsinke aldringsprosessen, bekjempe svulster, reparere sår og sal av inflammatoriske sykdommer. (Se Resources. )

Flere egenskaper

bioflavonoider i sitronsaft styrke blodårene og vedlikeholde øye helse. Limonen kan ha anti-kreft egenskaper. Kalium, også til stede i sitronsaft, er viktig for normal nyrefunksjon, og er en elektrolytt, kritisk for nerve-og muskelfunksjon. (Se Resources. )

Medisinsk bruk

Lemon juice er en astringerende og kan brukes til å gurgle med for sår hals eller som lotion for solbrenthet. Det er også en avkjølende drink for feber.

Med sterke anti-inflammatoriske egenskaper, er sitron juice anbefales for akutt revmatisme.

Sitronsaft motvirker narkotiske forgiftninger, og har lenge vært anerkjent for sin verdi som en bakrus kur.

Hensyn

Juicen er ikke den eneste medisinske delen av sitron. Per vektenhet, har sitrus skallet betraktelig høyere mengder legemidler fytokjemikalier enn juice. Skallet inneholder høyere konsentrasjoner av sitronsyre og aktiv anti-kreft forbindelser enn juice eller massen. I en studie fra 2001, fant forskerne Hakim og Harris at skallet viste stort potensial for betydelig å redusere risikoen for non-melanom hudkreft.


Previous:nothing Next:herpes og ernæring

Relaterte artikler


 • de beste kildene for absorberbare kalsium
 • diabetiker spise tips
 • tips om å øke metabolismen
 • kosthold frukt
 • safe vekttap piller for tenåringer
 • kosthold for høyt kolesterol og diabetes
 • niacin rensing
 • tropiske oljer og hjertesykdom
 • hvor å miste vekt på college
 • sunt fett brennere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com