no carb diett måltid plan

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-12-07
The Atkins Diet er hva folk flest tenker på når de tenker på en lav-eller no-carb diett, men disse typer dietter har vært rundt i lang tid. Mange mennesker, derimot, vet ikke hvordan du skal følge en av disse diettene. Ved å gjøre det på den rette måten, kan du slippe alvorlige kroppsfett

Foods

Kjøtt (biff, kalkun, fisk, kylling)
Dairy
Nøtter og frø (mandler, valnøtter, pekannøtter)
Fiskeolje (tran med vitamin D er å foretrekke)
Grønnsaker
Fiber supplement

Metoden

Det største problemet når du er på en lav-eller no-carb diett er ikke spiser nok. Ikke bare kutte ut karbohydrater, og erstatte dem med noe. Dette vil bare senke stoffskiftet, og at vekten kommer tilbake. Du må bytte ut karbohydrater med kjøtt, masse kjøtt. Ikke bekymre deg med kalorier; oppfyller disse kravene, og høste fordelene.

Bruker 1,5-2g protein per kilo kroppsvekt (protein, ikke kjøtt). For eksempel betyr dette at en u00A3 200 person bør spise mellom 300-400 g protein per dag, fra naturlige kilder. Hold protein shakes ned til 1 per dag, helst etter en treningsøkt. Dette er mye kjøtt å konsumere på en dag (minst vil du ikke bli sulten), prøv å komme så nær som mulig, jo mer jo bedre. Ingen egg på denne planen, beklager.

Fiskeolje hver morgen med ditt første måltid. Den fiskeolje er høy i omega-3 fettsyrer og er stor for å miste vekt (blant annet). Konsumere 1g av fiskeolje for hver prosent kroppsfett. Så hvis du er 33% kroppsfett (overvektige) trenger du 33g fiskeolje per dag.

Carbs skal holdes på et minimum, med unntak av fiber. Derfor du er begrenset til 50g karbohydrater per dag, ikke inkludert fiber. Noen kokte eller rå grønnsaker er en stor kilde av fibrøst grønnsaker, og vil ikke spike blodsukkeret. Telle karbohydrater hele dagen, og holde dem under 50g. De fleste ting har minst et par carbs se så selv den maten som er nevnt ovenfor.

Fiber er viktig for å holde deg fra å få forstoppelse på denne dietten. Sørg for å konsumere minst 20g karbohydrater per dag, helst 30-40g. Dette vil være vanskelig å gjøre, så sørg for å ha minst 1-2 porsjoner av nøtter eller frø per dag, og det ville være en god idé å supplere med en fiber pulver av noe slag på kvelden før sengetid. Husk, fiber er en forgasser, men teller ikke mot din 50g, så trekke fra din gram fiber fra din totale karbohydrater, og holde det tallet under 50g.

Eat hele tiden. Spis minst 5-6 måltider per dag med rikelig med protein til alle.

Closing Tanker

Det er alltid anbefalt å få legen din godkjenning før du starter en ny diett eller treningsprogram. Øvelse på denne rutinen for å se maksimal effekt. Selv walking vil gjøre. Ikke gjør dette kostholdet i mer enn ca to uker fordi kronisk karbohydrater trykkavlastning kan være dårlig for kroppen. På denne dietten, kan du ikke miste mye vekt, men du vil miste fett og bygge litt muskler. Denne dietten vil holde fettet av lengre og hjelpe deg å miste mer fett i det lange løp.


Previous:nothing Next:hvordan gjøre vektøkning vibrering

Relaterte artikler


 • mat kilder for kalium
 • define omega 6
 • hva er matvarer som er lov på Atkins diett?
 • ernæringsmessige matvarer i videregående skole salgsautomater
 • lean-muskel bygging kosthold
 • fettfattig og lav natrium diett
 • hvordan ta enkle trinn for å forbedre helsen ernæringsmessig
 • hva slags mat er gunstig for et hjerte sunt kosthold?
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • diabetiker dietter for menn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com