nødvendigheter vitaminer for overgangsalder

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-11
Nevn ordet "menopause" til kvinner som opplever det, og det vil bli en rekke kommentarer. Noen av dem vil kreve å føle seg bra og knapt vet det er noen endringer på gang. Andre vil klage av hetetokter med nattesvette og vektøkning. Noen vil innrømme å føle veldig irritabel og emosjonell. Livsstil og vitamintilskudd kan vise seg å lindre mange menopausale symptomer

Vitamin C

Under overgangsalderen, kan huden begynne å miste sin elastisitet. Vitamin C kan bidra til å beholde hudens tone og elastisitet. Vitamin C kan lindre hetetokter og tørr skjede som skjer under overgangsalderen, ifølge Dr. Marilyn Glenville, president i Mat og helse Forum ved Royal Society of Medicine. Frukt og grønnsaker er rike på vitamin C.

Kalsium og Magnesium

Både kalsium og magnesium går hånd i hånd for å holde bein sunt. Leafy greener og melkeprodukter er begge er rike på kalsium og magnesium. Mange kalsiumtilskudd har magnesium. Begge disse kosttilskudd vil lette nattesvette, hetetokter, bedre søvn og lette stressende følelser, ifølge Menopauseatoz. com.

Vitamin E

Vitamin E lindrer mange symptomer på overgangsalder, inkludert hetetokter og nattesvette. Vitamin E fungerer som en antioksidant for å øke energi og støtte immunforsvaret. Før du tar kosttilskudd, kontakte lege for å diskutere anbefalte kostholdet godtgjørelse av vitamin E.

Vitamin D

Ifølge Menopauseatoz. com, er vitamin D et viktig vitamin for å ta under og etter overgangsalderen. Vitamin D finnes i fisk og sopp, og mange drinker og korn er beriket med vitamin D. Når vitamin D er tatt med kalsium, hjelper det at kalsium skal absorberes av kroppen. Vitamin D avtar med alderen, noe som kan resultere i en kalsium mangel.

Vitamin K

Vitamin K er et fettløselig vitamin, og det bidrar til å styrke bein. Det hjelper også i produksjon av proteiner. Den viktigste grunnen for å ta vitamin K i overgangsalder er å styrke bein og unngå å få osteoporose. Vitamin K finnes i mange matvarer, og tilskudd kan bli funnet i en flere vitamin.

Flere vitaminer

Ta flere vitamin er en god forsikring å få alle de vitaminene du trenger. Sørg for å velge en mutiple vitamin som har alle B-vitaminer. B vitaminer er viktig for å lindre mange menopausal symptomer som stress, depresjon og angst. Disse vitaminene har også støtte for kardiovaskulær Heath, ifølge Dr. Marilyn Glenville.


Previous:nothing Next:hvordan du får fett i en uke

Relaterte artikler


 • diabetiker dietter for menn
 • hvit te helsemessige fordeler
 • gode lite karbohydrater til å spise
 • kosttilskudd som vil senke blodtrykket
 • kolesterol diett
 • matintoleranse kosthold
 • Hva er fordelene med guar tyggis?
 • informasjon om mat som flushes fett
 • om Hallelujah diett plan
 • protein diett for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com